x

Jednostavno i lako: Evo kako da se djevojke lijepe za Vas?!

Najnovija istraživanja su pokazala da su najprivlačniji muškarci oni koji imaju dublju boju glasa i koji izazovno mirišu.

Anketirano je nekoliko hiljada djevojaka i rezultati su pokazali da su glas i miris glavne osobine koje karakterišu muškarca kao privlačnog ili neprivlačnog.

 

Žene su obrazložile svoje odgovore i rekle da vole muškarce sa dubokim glasovima, jer oni deluju muževnije i snažnije.

 

Takvi muškarci koji imaju dubok i topao glas znaju da utješe i njhov glas ima psihološki uticaj na žene, pa su zbog toga takvi muškarci neodoljivi.

 

Druga veoma bitna karakteristika je miris. Ovde ne pričamo samo o parfemima već i prirodnom mirisu koji svako od nas ima. Ovde je riječ o feromonima i instiktivnom zaljubljivanju.

 

Žene imaju veoma osetljivo čulo sluha i ako osjete da muškarac ima zavodljiv prirodni miris koji sjajno kombinuje sa parfemima, one će se automatski zaljubiti u tog muškarca.

 

Miris poručuje mnogo toga ženama, a ako se ženi svidi prirodni miris muškarca, to znači da je on dobar izbor za brak i stvaranje djece i porodice.

 

Iako su ovo psihološke stvari koje najviše djeluju podsvesno, one su od ključnog značaja za žene, pa se zbog toga potrudite da ove osobine uvijek pokažete u najboljem svjetlu.

 

Glas možda i ne možete mnogo kontrolisati, ali miris možete poboljšati uz pomoć dobrih i kvalitetnih parfema. Ako to uradite, budite sigurni da će se žene za vas lijepiti kao lude.

 

Izvor: Cafe.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.