x

Jelena Karleuša vatrenim performansom ``zapalila`` Zetru, a ono što je obukla krilo je jednu tajnu!

Pop diva Jelena Karleuša, u petak se na oduševljenje 15.000 posjetilaca pojavila kao specijalni gost na koncertu Marije Šerifović. Malo je reći kako su je Sarajlije i Bosanci, prema kojima gaji ljubav od davnina dočekali na vrlo srdačan način, a onoga momenta kada je kročila na veliku scenu, automatski je podigla atmosferu na najveći stepen ludila. 

Nije prvi put da Jelena samim prisustvom bude u centru pažnje, a kao što je dobro poznato, dovoljan je samo njen lik da se o tome govori. Ipak, da će se o njenom dolasku u Sarajevo itekako pričati, potrudila se i sama, budući da je na sceni tokom petominutnog nastupa održala performans za pamćenje. 

 

Prvo je Marija napravila uvod u Jelenin nastup, otpjevavši pjesmu ``Upravo ostavljena``, da bi potom otišla do svoje prije svega prijateljice, onda koleginice Jelene, koju je izvela na scenu i prepustila je sarajevskoj publici.

 

A Sarajlije su Jeleni dale do znanja kako je krajnje vrijeme da i ona sama napravi spektakl u bh. prijestolnici, naročito jer je za pet minuta nastupa uspjela ostaviti takav pečat da će se o tome prepričavati još dugo vremena. Atraktivna JK je energičnim performansom dodatno ``užarila`` san ovdašnjih fanova da u Sarajevu napravi jednu beogradsku Arenu ili Ušće. 

 

Kako o Jeleninim odijevnim kombinacijama svako malo pišu strani mediji, ``Slatka mala`` se potrudila da pred sarajevskom publikom izgleda baš poput svjetskih zvijezda. Da joj je itekako bilo stalo u čemu će se pojaviti pred 15.000 ljudi, što i ne čudi obzirom da je mnogi smatraju modnom ikonom, dokazala je samim time što je na sebi imala unikatan rad, spremljen specijalno za nju. Naime, diva je te večeri imala nekoliko kilograma tešku odijevnu kombinaciju, koja je napravljena od čak jednog kilometra srebrnih lanaca.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.