x

Jelena Karleuša za Ekskluziva.ba portal otkriva: NIJE ISTINA da NAPUŠTAM žiri Zvezda Granda!

Dnevni list Kurir je jučer objavio vijest kako Jelena Karleuša napušta žiri Zvezda Granda, a da će njeno mjesto, na kratko, zauzeti fok pjevačica Stoja. Ipak, od toga nema ništa, što je za Ekskluziva.ba portal potvrdila i pop zvijezda Jelena Karleuša. 

Srbijanski mediji su prethodnih dana nagađili koga će u žiriju Zvezda Granda mijenjati folkerka Stoja. Prvo su naveli kako dolazi na mjesto Ace Lukasa, koji uskoro kreće na turneju po regiji, da bi se samo dan kasnije pojavila informacija da ipak dolazi na mjesto Jelene Karleuše, koju krajem februara i početkom marta očekuje turneja po Americi. 

 

Da od toga nema ništa, za Ekskluziva.ba portal je potvrdila i sama Jelena Karleuša. Na naše pitanje da li je istina kako će zbog predstojeće turneje po SAD-a odsustvovati sa snimanja par emisija Zvezda Granda, Jelena ekskluzivno za naš portal otkriva: 

- ``Naravno da nije istina, kao ni većina stvari koje se svakodnevno pišu``, kratko je obrazložila JK. 

 

Vjerujemo kako će ova informacija mnoge obradovati, budući da veliki broj njih Zvezde Granda gleda upravo zbog Jelene Karleuše, koja najgledanijem muzičkom takmičenju u regionu daje posebnu dimenziju.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.