x

Jesenji odmor u glamuroznom svijetu termalnih voda!

Jesen. Tijekom dana, boje pišu bajke i i poeziju za oči, u večernjim satima idealana prilika za potpuno opuštanje u očaravajućem svijetu  termalnih voda. Priuštite si cjelodnevni kupanje, wellness užitke i šetnje po raznolikoj okolici koja nudi mnoge zanimljive atrakcije.

Zašto je Terme Olimia najbolji, ali prije svega drugačiji izbor?

• TERMALNA VODA

U srcu Kozjanskog kraja  izvire iz dubine posebna voda koja miluje i njeguje tijelo izvana i iznutra. Njezina iscjeliteljska moć već je odavno prepoznata. Biopoli  olimske vode su stabilni, skladni, međusobno povezani i osnažujući, koji utječu na ljudsko biće pozitivno i poticajno. Sadržaj silicija ima značajan utjecaj na zdravlje vezivnog tkiva, kosti jui hrskavice, niskog sadržaja minerala potiče čišćenja tijela i jača odbrambeni mehanizam organizma. Ljekovita termalna voda iz Termi Olimia također je njegova snaga, koja ima mnoge pozitivne učinke na zdravlje i vitalnost.

• OLIMIA MEDICINSKI CENTAR - prava adresa za rehabilitaciju kralježnice, eliminaciju boli u leđima i vratu

U Centru zdravlja Olimia povezujemo tradiciju i moderno u učinkovite programe koji daju snagu zdravlju. Terapeutske tehnike, udružene u olimski pristup, usmjerene su na otkrivanje funkcionalnih kvarova i mišićne neravnoteže, a oni su pak posljedica modernog sjedećeg načina života. U olimskom pristupu objedinjeno je 50 godina iskustva svjetski priznatih stručnjaka na području rehabilitacije kralježnice, a to znanje su potvrdile i  rehabilitacijske škole u Pragu, Australiji i Nizozemskoj. Želimo vam pomoći sačuvati vitalnost i ublažiti svakodnevne tegobe i bolove. Zato smo kod dijagnostičkih i terapeutskih pristupa udružili iskusne holističke pristupe, koji u tijelu na prirodan način potiču proces samoobnove te smo ih povezali s vještinama suvremene manualne medicine, s tradicijom zapadnog načina liječenja i kapacitetom najmodernije aparature. U zagrljaju idilične prirode i bogate kulture uz pomoć različitih tehnika opuštanja, uz ispijanje i kupanje u termalnoj vodi, koja dokazano podupire prirodnu Ph ravnotežu, te uz odabranu olimsku prehranu, već za samo nekoliko dana osjetit ćete primjetnu razliku!


• SELFNESS TERME OLIMIA – Vratite se sebi, to je uvijek najbolji put

Selfness je cjelokupna promjena navika, a time i samoga sebe. Koncept selfness promjene i strategije razvoja u Termama Olimia kao turističke ponude znači poticanje i učenje naših gostiju o kvalitetnijem životu – kako se opustiti, kako se voljeti, kako se slušati, kako se razvijati, kako biti uspješniji na svojem poslu i u privatnom životu, kako prihvatiti sebe i kako vjerovati u sebe. Dio je našeg mijenjanja i uključen je u svaku našu usluga i sve naše aktivnosti. Uz predanost selfnessu istodobno mijenjamo organizacijsku kulturu poduzeća, što znači da smo svjesni da priča počinje od nas zaposlenika. Samo tako možemo na originalniji i kvalitetniji način prenositi znanje i na naše goste. Gosti koji dožive iskustvo selfnessa u Termama Olimia rado nam se vraćaju. Svi selfness programi u Termama Olimia imaju zajednički cilj. Osmišljeni su tako da prate pojedinca u otkrivanju najboljega u njemu i potiču ga na ponovno uspostavljanje ravnoteže na fizičkoj, osjećajnoj i duhovnoj razini.  Izvođači programa s gostima uspostavljaju osobni, partnerski odnos, jer povjerenje je ključno za postizanje rezultata. Sve protječe opušteno, u kretanju, zabavi i učenju, neusiljeno i polako, ali uz odluku za promjenu.

•  Postoji svijet ... ... ... i postoji jedan drugačiji svijet: WELLNESS ORHIDELIA.

Već osmu godinu zaredom Wellness Orhidelia u Sloveniji nosi naslov `Naj wellness`.  Wellness Orhidelia, najprestižniji dio Termi Olimia, u Vama će probuditi ljubav do Vašeg tijela i duha. Raznolikost Wellness centra Orhidelia omogućava svakom gostu da pronađe svoj kutak mira i opuštenosti.  Uživajte u unutarnjim i vanjskim bazenima, sauna centru, brojnim tematskim odmorišnim točkama te u osvježavajućoj gastronomskoj ponudi. Wellness Orhidelia je arhitekturna poezija za oči i kolaž izabranih luksuznih detalja za dušu. To je praznik originalnosti i dostignuće emotivnosti. Na ovom mjestu možete biti sami u intimi svojih misli i emocija bilo kada i bilo gdje. Dođite, potražite svoj intimni kutak i napravite nešto dobro za sebe.

• WELLNESS I VIŠE OD TOGA

Wellness nudi na tri lokacije širok raspon programa za potpunu opuštanje. U Termama Olimia se preporučuje jedna od kućnih masaža, koje su rezultat znanja i iskustva njihovih terapeuta. Za vas su pripremili raznovrstan set jesenskih masaža po posebno povoljnim cijenama. Neka vam ruke masera iz Termi Olimje dovedu tijelo u stanje potpune ugode i zahvalnosti.

• ENERGETSKI KRUG TERMI OLIMIA

U Termama Olimia, postoji  11 vrlo pozitivnih mjesta, koje je odredio Jože Munih, priznali slovenski radiestezist, otvrivena su radiestezijom. Na tim mjestima su posebno odabrane energetske stijene iz rijeke Soče, i praistorijskog svetišta Babja iz Mosta na Soči, što dodatno poboljšava protok energije u prostoru. Tačke se razlikuju prema svojstvima energije koja djeluju na čakre. Opis svojstava pojedinačnih tačaka ispisan je na kamenu. Energetski krug ispred hotela Breza posebna je značajka na ovom području. U sredini, ona prima pozitivno kozmičko zračenje i distribuira ga u krug formiran od energetskog kamenja - šljunka. Opuštanje u blizini označenihm energetskih tačaka utječe na vaše tijelo, um, osjećaje, energiju i svijest, a time i odnose sa drugim ljudima.

• NETAKNUTA PRIRODA. ŠARENO OKRUŽENJE KOJE POZIVA NA ISTRAŽIVANJE.

Jeste li lutali oko označenih biciklističkih staza Kozjanskog i  pored rijeke Sutle, volite nordijsko hodanje ili druženja u šumi? Jeste li više zainteresirani za obilazak turističkih i kulturnih atrakcija? Sve to možete učiniti u Termama Olimia. Pozivamo vas da iskusite raznovrsnost geografski malog ali sveobuhvatnog turističkog dragulja istočne Slovenije.

 

Za vas samo najbolje. Zato što to zaslužujete.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.