x

Jesse se vraća u svojoj novoj Jetti!

Popularni mehaničar iz serijala filmova Brzi i žestoki ipak nije mrtav! Jesse je viđen u svojoj Jetti koja nakon šesnaest godina izgleda i više nego odlično. No prvo se malo prisjetimo, zašto je Jesse uopće pobjegao…

Karizmatični mehaničar poznat po molitvi duhovima i božanstvima automobila nakon dužeg izbivanja vratio se na scenu. Svi ga pamte po njegovom poremećaju koji ga je pretvorio u kultni lik, a koji na žalost nekih pogiba od ruke Japanaca. Cijela priča oko oživljavanja Jessea zaživjela je nakon što je ekipa entuzijasta odlučila glumca koji utjelovljuje spomenuti lik razveseliti replikom njegovog automobila sa snimanja filma. Ne treba naglašavati kako je Jesse ostao oduševljen remek djelom ekipe tunera koji su Jettu pretvorili u nešto što će oduševiti sve ljubitelje kako ovog lika tako i cjelokupnog serijala Brzi i žestoki.

 

U videu koji donosimo u nastavku Chad Lindberg dijeli dojmove i oduševljenje s ekipom entuzijasta, odnosno tunera čiji je trud rezultirao vjerom replikom Jesseovog limenog ljubimca u filmu. Koliko su producenti filma posvetili pažnje odabiru i usklađivanju likova govori i činjenica kako su tuneri pogodili upravo onakav štih kakvog Lindberg voli kad nije na setu. Sve je to ujedno i najava za borbu kojom se Lindberg ponovno želi nametnuti kao Jesse u jednom od budućih filmova.

 

Iako nije poznato kakve performanse reinkarnirana Jetta razvija, zna se da je ispod poklopca motora 2.8 litreni VR6 koji je zamijenio originalni 2.0 litreni kakav je bio ujedno viđen i u filmu. Inače, originalna Jetta prodana je za 100.000 dolara 2002. godine. Međutim, njen vlasnik Frankie Muniz, da, da kultni lik iz serije Malcolm u sredini, prodao ju je za upola manje nakon što mu je iz nekog razloga dosadila.

 

Izvor: Automobili.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.