x

Jon Olsson vam predstavlja svoj Lamborghini Huracan!

Jon Olsson predstavio svoj Lamborghini Huracan na Youtube kanalu kako bi obične smrtnike upoznao s detaljima i zvukom svog ljubimca. Svakako video za pogledati jer rika mladog bika odzvanja u glavi još dugo vremena!

Iako smo već imali priliku svjedočiti ovom ulaganju Jon Olssona u “mlado tele” s nazivnikom poznatog talijanskog imena, mladi entuzijast odlučio je približiti svoj uradak tonskim i video zapisom, kako tom energetskom busteru i pripada.

 

Priča ide otprilike ovako; Lamborghini Huracan koji je predstavio još prije Gumball 3000 natjecanja gdje je javnost upoznao slikom i pričom, ovaj puta objašnjava detaljnije zašto krovna kutija, otkud ideja za dizajn maskirne presvlake, prototip prtljažne kutije, snaga, dorade na kočnicama, Akrapović ispušni sustav, nešto više od 800 KS, bez promjene felgi, itd…

 

Možemo reći da je momak prilično “hrabar” jer nakon što odvojite “siću” za ovakav automobil, nismo sigurni da je uopće potrebno nešto dodati, no prosudite sami. Video u nastavku uvodi vas u kratak odmak od svjetovnog, a zvuk Huracana vjerojatno već dobro prepoznajete, no kako su se momci snašli u poznatim obroncima i zavojima Monaca, pogledajte!

 

Izvor: Automobili.dnevnik.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.