x

Još jedan trijumf Goldwell-a!

 Predstavništvo za Bosnu i Hercegovinu  jedne od najboljih svjetskih frizerskih kuća , Goldwell, proslavilo je još jedan veliki uspjeh. Naime , u porodicu Goldwell frizera priključili su se i najbolji frizeri Banja Luke.  Svoj ulazak u ovu poznatu kuću najavili su  najekskluzivniji Banja Lučki saloni: Salon Vera, Frizerski salon Qeen, Frizerski salon Image, House of Hair Šobota, Studio Rajilić. Uspješan dan bio je ispunjen odličnom edukacijom koju je održala Goldwell internacionalna edukatorica Enisa Raonić , vlasnica lanca frizerskih salona "En Style".

Goldwell BiH team osvojio je najbolje salone upravo svojim najboljim proizvodima: najprodavanijom profesionalnom bojom za kosu na svijetu Goldwell Topchic, nagrađivanim  sistemom za dekoloraciju Silk Lift i trenutno najboljim trajnim ravnanjem na svjetskom tržištu Straight and Shine.

Naravno, prilici da isproba novi Goldwell-ov hit, posebnu boju isključivo za muško farbanje, nije odolio ni naš reporter, te se prepustio u nježne ruke Banjalučanke Marijane, iz Studija Rajilić, koja mu je nakon brzog djelovanja farbe priustila masažu glave koja se ne zaboravlja.

Frizeri su zaključili da njihovi klijenti zaslužuju samo najbolje i upravo su taj kvalitet prepoznali u Goldwell kući . Naravno, s obzirom da je uvoznik Goldwell-a za BiH, firma Beauty Studio Prestige d.o.o. poznata kao sjajan domaćin , nakon seminara nastavilo se druženje do kasno u noć u elitnom etno restoranu "Kod Mlina", gdje su se novi dogovori i suradnje zalile i kojom kvalitetnom čašicom, uz bogate slijedove jela nacionalne kuhinje.


Zaključak se nameće sam: Ekskluzivna profesionalna frizerska kuća  u svijetu Goldwell,uskoro će i u Bosni i Hercegovini zauzeti tron i okupiti sve najbolje BiH frizere pod svojim krovom.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.