x

Jovanović Dodika ``pomnožio sa nulom`` !!!

Pomalo neobična vijest za naš portal, ali vodeći se onom ``da ako se vi ne bavite politikom, ona će se baviti vama`` , odlučili smo sa čitateljima podijeliti ono o čemu bruji cijela država. A i šire. 

Predsjednik RS-a Milorad Dodik, i lider LDP-a Čedomir Jovanović , bili su učesnici žestokog duela o temi `` Da li je RS genocidna tvorevina ili izraz volje naroda?`` Ovaj duel probudio je nezapamćen interes javnosti, gledaoci su ga imali priliku gledati na televiziji Tv1 , a sve povodom Jovanovićeve izjave da je Republika Srpska nastala na genocidu!
``Nije Dodik bio nacionalista. On to nije bio. Nije njegova partija bila SDS, nije on pravio RS na zločinu u Srebrenici, on je bio protiv toga, ali ga danas svi doživljavaju kao nacionalistu koji je stao uz rame Karadžiću, reći ću vam zbog čega. Zbog Beograda. `` - dio je izjave koja je i dovela do ove debate. 

Neki su ovaj duel osudili, stavši na stranu Dodika, a opet više je onih drugi koji su se izrazito oduševili nastupom ovog Srbijanca. ``Natjerati`` Dodika, da za sat vremena popije litar vode, iako nije žedan priznaćete nije mala stvar!

ekskluziva.ba 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.