x

KADA GA JE VIDJELA POČELA DA HISTERIŠE: Anabela htjela da napusti rijaliti zbog...

BEOGRAD -  Pjevačica je, kada je bivšeg zatekla u studiju za vrijeme ulaska u ``Farmu ``, počela je da histeriše  zašto joj niko nije rekao da i rade ulazi u šou.

- Prije samog ulaska u studio,Anabela je vrijeme provodila u jednom  od apartmana u Šimanovcu  sa kćerkom Lunom i frizerom. Kada su je pozvali da dođe u studio kako bi krenula put Lisovića,ona je doživjela pravi šok. Vidjela je Radeta, koji je u istom trenutku  kada i ona kretao na imanje. Tada je počela da pravi dramu produkciji i da prijeti kako će napustiti rijaliti  jer joj nisu rekli da on ulazi, a nekad su bili u ljubavoj romansi - rekao je izvor za medije i dodao  da je Anabela sve vrijeme vikala kako zbog njega ne želi da uđe i da ne može sebi da dopusti da  s bivšim dečkom provodi vrijeme na imanju.

 

Redetov prijatelj je rekao za medije da su Anabela i Rade  bili kratko u vezi ali da je taj period bio lijep i njoj i njemu. Istakao je  da su oni bili zajedno prije njene veze sa Andrejom, ali da njihov odnos nije bio ozbiljan pa nisu željeli da otkrivaju javnosti.

 

- Viđali su se ili kod njega ili kod nje u stanu, a kada su odlazili u restorane ,trudili su se da ih niko ne poveže da su u ljubavnoj vezi. Iako im je tih mjeseci bilo lijepo,oni su shvatili  da nisu jedno za drugo - kazao je Radetov prijatelj za medije dodavši  da je Anabela bila starija od  njega i da su imali različita shvatanja i ciljeve, a drugi problem je bio taj što je Rade  stalno putovao zbog posla .

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.