x

KAKVO PONIŽENJE: Niko nije uvrijedio Zoricu Brunclik kao Maja Nikolić!

Pjevačice Zorica Brunclik i Maja Nikolić ponovo su zaratile u ``Pinkovim zvezdama``, ali ovaj put je svađa bila oštrija. Naime, nakon što je jedan od takmičara otpjevao numeru ``Isplači se, biće ti lakše`` Jašara Ahmedovskog, Maja mu je zamjerila što kopira folkerov način pjevanja.

- Moraš biti svoj. Niko odavdje ne može da pjeva kao Dara, Šaban ili Dragana - rekla je Maja i slučajno, ili namjerno, izostavila Zoricu Brunclik, što je folkerku veoma nasmijalo, a Nikolićeva je odmah reagovala.

 

- Izvini Zorice, da li si ti najbitnija u ovom žiriju? Da nisi u međuvremenu postala predsjednik žirija, a da mene produkcija nije obavijestila, pa treba da ti se obratim za riječ? Svira u falšu, Zorica ne može da prođe ni prvi krug ``Pinkovih zvezda``. Obraćam se produkciji, Zorica je totalni promašaj za ovaj šou. Titove pionirke su bile popularne u vrijeme kad se ja još nisam rodila - rekla je Nikolićeva, a Brunclikova je uputila opomenu produkciji.

 

- Ja želim samo da podvučem. Sve uvrede koje Maja upućuje meni idu na čast produkcije koja jedina može da je zaustavi, a ne želi - kazala je Zorica.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.