x

KAMERE ODMAH ISKLJUČENE DA GLEDAOCI NE BI VIDJELI: Učesnik našeg rijalitija na kokainu?

Rijaliti emisije u Srbiji su prvo pokušale da nam nametnu da je sasvim normalan odnos pred kamerama, a sada hoće da nam dokažu da je i droga naša svakodnevnica. Fanovi Parova su saznali da je Nenad Marinković Gasttozz tokom finala bio na kokainu, dok su se gledaoci Farme uvjerili da Jelena Krunić svakodnevno konzumira tablete.

U emisiji Goli život u popularnim Parovima, opet se komentarisalo da je tokom finala prošle sezone njen pobjednik bio drogiran.“Gasttozzov drugar neki je donio to njemu i on je poslije šmrkao i poslije toga su iščupali kamere da se ništa ne bi snimilo.”, izjavila je Maca.

 

Potom nam je to potvrdila Ružica Veljković koja je rekla da je više njih to veče uzimalo kokain i da bi ga možda i ona koristila, ali nije bila dobra sa pobjednikovim prijateljem.

 

Puls Online piše, da su Jelena Golubović i Zmaj od Šipova isto potvrdili tu priču rekavši da su te večeri vidjeli Gasttozzu bijelo ispod nosa. Nažalost ovo nije jedini slučaj konzumiranja narkotika u rijalitiju, slična situacija se desila i na Farmi.

 

Naime, Jelena Krunić je bila napala pjevačicu Maju Nikolić, i pošto poslije incidenta nije mogla da se smiri ona je zamolila Kristijana Golubovića da je stavi u štalu, ne bi li se tamo našla mir.

 

- Ja ne želim da ovde budem diskfalikovana zbog nekog ološa ili bacača kosti, koji me je posvađao sa drugom Aleksandrom. Ja sam se emotivno vezala za Tamaru, Aleksandra i Vladu, prokomentarisala je Jelena i dodala da bi možda najbolje bilo da napusti Farmu, jer ne želi da dođe do novog sukoba sa Nikolićevom.

 

- Želim da se zahvalim Zorici Marković, koja mi je kao druga majka, kao i Tamari koja mi je najbolja drugarica i kao sestra. Hoću da se zahvalim i Kristijanu koji je prešao preko svog džentlmenstva i stavio me za slugu. To će mi mnogo pomoći da se psihički smirim, kroz suze je pričala Krunićeva.

(tracara.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.