x

KAMERE SNIMILE SVE! DETALJI SE*S SKANDALA U LESKOVCU: Medicinska sestra uvela ljubavnika u bolesničku sobu, a kad ih je zatekao direktor...

Kamere video-nadzora Opšte bolnice u Leskovcu su, saznajemo, snimile medicinsku sestru kako dovodi svog dečka u praznu bolesničku sobu, gdje su imali odnos. Oni su u ljubavnom zanosu zatečeni tokom nenajavljene kontrole dr Nebojše Dimitrijevića, direktora ove zdravstvene ustanove, koji je poslije skandala pokrenuo disciplinski postupak protiv radnice.

Prema nezvaničnim informacijama, medicinska sestra je ljubavnika uvela u bolnicu tako da ga niko od pacijenata i kolega nije primijetio. Na snimcima se, kažu, takođe vidi i kako, poslije svega, muškarac u hodniku zakopčava odjeću dok pokušava da nađe izlaz iz ustanove. On je navodno greškom umjesto ka izlaznom hodniku krenuo u podrum, da bi se poslije izvijesnog vremena vratio nazad i napustio zgradu.

 

U međuvremenu, disciplinska komisija je uzela izjave od aktera odnosno svjedoka, a u svom radu koristiće i zapis sa video-nadzora bolničkih prostorija. Direktoru bolnice predložiće jednu ili više disciplinskih mjera, od smanjenja zarade i promjene radnog mjesta do opomene pred gubitak posla ili otkaza ugovora o radu.

 

- Ne bih da prerano govorimo o sankcijama prema zaposlenoj, ali će kazna svakako biti primjerena, i o tome ćemo obavijestiti javnost. Moramo da vodimo računa i da sve bude pravno utemeljeno. U tom postupku, hijerarhijski gledano, svi snose odgovornost, uključujući i mene. Svi zaposleni u bolnici moraju da poštuju posao koji imaju i da se na radnom mjestu ponašaju u najboljem interesu pacijenata - kazao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice u Leskovcu.

 

Se*s-skandal je otkriven kada je direktor bolnice došao na Odjeljenje neurologije u nedjelju, oko sat i po poslije ponoći. Zatekao je ljekara i dvije umjesto tri medicinske sestre, koliko ih je bilo na rasporedu. Prema nezvaničnim informacijama, u potragu za nestalom sestrom krenuli su glavni tehničar i njena koleginica.

 

Skandal je izbio kada su otvorili vrata prazne bolesničke sobe, a zatečeni ljubavnik, koji nije zaposlen u bolnici, navodno je ćebetom, umjesto genitalija, pokrivao glavu, dok se četrdesetogodišnja sestra, poslije prvobitnog šoka, branila navodima da su samo razgovarali.

 

Ovo nije prva nenajavljena kontrola koju je Dimitrijević obavio u cijeloj ili dijelovima leskovačke bolnice. On kaže da to čini i do dva puta mjesečno i po pravilu vikendima i praznicima. Najčešće je obilazio Službu urgentne medicine, Radiologiju i Laboratoriju, gdje su u to vrijeme najveće gužve, a povremeno i cijelu bolnicu od podruma do krova.

 

- Da nije bilo tog nemilog slučaja, i ova bi se kontrola završila zapisnikom sa uputstvima načelnicima odjeljenja i šefovima šta treba da promijene i kako da unaprijede svoj rad - ističe Dimitrijević, koji je posljednju kontrolu obavio u pratnji glavnog tehničara i šefa obezbjeđenja. - I ovog vikenda sam na svim drugim odjeljenjima zatekao stanje kojim sam bio veoma zadovoljan i šteta je da se zbog ovakvog neprimjerenog ponašanja stvara pogrešna slika o cijeloj ustanovi.

 

Nakon što je uhvaćena u sek*ualnom činu, medicinska sestra je odmah otišla na bolovanje.

 

- Radi se o dugogodišnjoj i iskusnoj radnici, koja do sada nije imala nikakve propuste u radu - rekli su nam u bolnici. Nezvanično saznajemo da je razvedena i da je s novim ljubavnikom bila u višemjesečnoj vezi.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.