x

KAMIONDŽIJI BESIMU SE SMIJEŠI KARIJERA: Lepa Brena ga zove u Grand!

Besim Džanić apsolutni je vladar na društvenim mrežama. Njegove video snimke osvojile su cijeli Balkan. Broji milionske preglede, ali njegova slava za sada stanuje tek u njegovom kamionu koju svakodnevno vozi. 

Jedna od najutjecajnijih žena na području bivše Jugoslavije kada je u pitanju folk muzika Lepa Brena je dala svoje mišljenje o Besimu Džaniću.

 

- On nije smiješan. Dobar je on. Naime, treba reći da pjevanje pripada svakome. I kamiondžijama i pekarima. Svi imaju pravo na taj talent. Doduše danas takvi talenti više izlaze na vidjelo jer se ljudi svakodnevno snimaju i to objavljuju na internetu - kazala je Brena, za Dnevnik.hr.

 

- Sviđa mi se. Specifičan je i originalan, a ja volim ljude koji imaju talente, a nisu dio ovog javnog života. Moja produkcija i ja otkrivamo talente. Zvezde Granda daju šansu upravo nepoznatim talentima. Pozivam ga da se javi na audiciju našeg showa. Nije cilj pobijediti, ali možda mu to pomogne da dobije neku svoju vjernu publiku. Nisam ni ja dva puta pobijedila na Eurosongu pa sam izgradila veliku karijeru - kazala je Brena koja se nada vidjeti ga u svojem talent showu.

(dnevnik.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.