x

KARELUŠA NIKAD OŠTRIJA: Otkrila ko je Breni oteo sina, a ima veze sa Cecom!

Pjevačica Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović ratuju godinama unazad. Jelena je nekoliko puta do sada ``lijepo potkačila`` Ražnatovićevu i nazvala je nanogicom, sramotom za Srbiju... dok je Ceca ćutala. Tek nedavno je presavila tabak, suočila se s Jelenom na sudu, gdje je, prema Karleušinim riječima bilo ``burno``, kao i da je zbog Cece ``sudija stiskao panik taster``.

Sada je ponovo dokačila...

 

Na televiziji Prva je emitovan dokumentarni film o Lepoj Breni i Slatkom Grehu, počecima, smiješnim prisjećanjima Saše Popovića o reakciji kada je prvi put vidio ``pjevačicu od 85 kila.`` i u kojem su brojne poznate ličnosti pričali o tragu koji je Lepa Brena ostavila u muzici.

 

Pričali su Vesna Čipčić, Tereza Kesovija, Ceca... E, onda se na Twitteru Jelene Karleuše pojavila ova poruka upućena Lepoj Breni:

 

- Koliko si ti Breno tolerantna žena... Cecin kum Legija i njeni najbliži prijatelji Šiptar&klan ti otmu dijete, a ti je staviš u dokumentarac. Na tvom mjestu, ona bi se meni pojavila samo u “Vidimo se u čitulji”.

 

Karleuše je objasnila i zašto se nije ona pojavila u Breninom dokumentarcu: 

 

- Iako sam ljubazno pozvana, kada se snimao dokumentarac o Lepoj Breni, nažalost nisam bila u zemlji. Svakako sam se zahvalila. Koristiću svaku priliku da i dalje govorim o uticaju koji je ona imala na mene kada sam bila dijete i koliko je bila ispred svog vremena.  Jedna je Brena.

(Mondo/Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.