x

KARLEUŠA DALA ZADATAK DENISU KADRIĆU: Odbrusio joj je ŽESTOKO! Njegov odgovor je HIT!

Denis Kadrić iz Slovenije šarmirao je članove žirija ``Zvezda Granda``, a dobro se snašao u izzaovu koji mu je postavila Jelena Karleuša. Svi do jednog su se složili da je Denis bio bolji od svog rivala Dine Ramića. Dino je dobio dva glasa, a niko nije znao da su Denis i Dino rođaci.

``Za desetku! Denise bio si odličan!`` rekao je Aca Lukas prvi i dodao:

 

``Do sada mi se nijednom nisi dopao, ali sada si stvarno otpjevao boli glava. Vidi se da si vježbao. Sve pohvale``. Ana Bekuta je primijetila da se tamičar promijenio.

 

``Malo si se promangupirao... više nego što sam očekivala`` rekla je Ana a potom dodala da se šali. Denis je tada otkrio da je pjevao sa rođakom.

 

``Nisam opušten, pored mene pjeva moj rođak koji je moj tečić (od tetke brat). I zato nisam mogao da se opustim baš večeras``, otkrio je Kadrić.

 

``Nemam šta da dodam, bio si sjajan večeras. Bila bih zadovoljna kada bi ovako pjevao do kraja``, rekla je Marija Šerifović.  Jelena je pohvalila drugog takmičara, kako kaže da nije bio talentovan ne bi došao u drugi krug.

 

``Sticaj okolnosti da se nalaziš pored Denisa koji je jako specifičan. Jako mi se dopalo``, rekla je Karleuša, a potom pohvalila Denisa.

 

``Ti se meni jako dopadaš``, rekla je Jelena.

 

``Zanimljivije je kako ti ovdje komuniciraš sa nama. Ja tebe smatram veoma inteligentnim momkom``, dodala je JK i predložila da Denisu postavi par pitanja. Međutim, takmičar je odbrusio Karleuši.

 

``Nisam došao da odgovaram na ta neka glupa pitanja, ja nisam stručan za te odgovore, ja samo znam da pjevam``, bio je jasan Denis.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.