x

KARLEUŠA I TOŠIĆ U EPIZODI OPROŠTENO: Prvi put izašli poslije afere!

Jelena Karleuša se poslije perioda apstinencije, oporavka nakon operacije tumora i afere kroz koju je prošao njen suprug Duško Tošić kad je uhvaćen s drugom u Istanbulu, konačno vratila normalnom životu, pa je s mužem došla na nastup Marije Šerifović.

Otkako je fudbaler Bešiktaša poslije završene sezone došao u Beograd, ne razdvaja se od pjevačice. Tako su preksinoć, ruku pod ruku, u društvu nekoliko prijatelja došli na beogradski splav na kojem je nastupala pobjednica Evrovizije.

 

Smjestili su se u separe, poručili boce različitih žestokih pića i krenuli da luduju. Karleuša je đuskala, pjevala, snimala lajvove za Instagram, dok se Tošić pozdravljao s brojnim poznanicima. Da se Jelena dobro osjeća poslije višemjesečne borbe s tumorom, dokazuje njeno odlično raspoloženje, kao i fizički izgled. Očigledno im ni sek*a više ne manjka, jer su odavno prošle tri nedjelje tokom kojih je pjevačica morala da se suzdrži od sek*ualnog odnosa.

 

Marija je bila iznenađena Jeleninim dolaskom na njen nastup, ali i brojnim poznatim ličnostima - Ivicom Dragutinovićem, voditeljima „Grand produkcije“ i košarkašima, pa je rekla da ima veliku tremu.

 

- Nemojte me zezati! Auuu! Sad imam baš veliku tremu, nisam očekivala sve njih. Jeleni je ovo inače prvi put da dolazi da me sluša. Ranije je bila specijalni gost na mojim koncertima, ali tada je Diva sjedila u svlačionici i čekala da izađe na binu. Nema potrebe da večeras izlazi da pjeva, treba da uživa - rekla je Marija za Kurir.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.