x

KARLEUŠA PROSLAVILA 8 GODINA BRAKA: Ana Bekuta i Adil napravili lom, Jelena dobila automobil od 208.000 dolara!

Jelena Karleuša je od svog supruga Duška Tošića za godišnjicu braka dobila najnoviji ``mercedes SLS roudster``, koji košta nevjerovatnih 208.000 dolara. Supružnici su jučer proslavili osmogodišnjicu braka, a kako prenosi Informer Duško je svojoj dragoj poručio skupocjeni kabriolet, koji još nije isporučen pjevačici.

Bez obzira na to što poklon nije stigao tačno na Vidovdan, kada su se vjenčali, ali i prvi put poljubili, Jelena je jučer bila presrećna: 

 

- Prije tačno 10 godina Duško me je prvi put poljubio. Tačno dvije godine kasnije rekla sam mu sudbonosno ``da`` - napisala je pjevačica na društvenim mrežama. 

 

Prema tvrdnjama našeg izvora, ona već duže vrijeme mjerka bijesan automobil, pa je njen suprug odlučio da joj ispuni želju. 

 

- Jelena se dvoumila između jednog ``poršea`` i ovog ``mercedesa``, ali je Duško bio taj koji je prelomio. Riješio je da joj kupi ``mečku``. Vidjećete svi uskoro taj auto, sigurno će se pojaviti u nekom Jeleninom spotu koji će uskoro snimiti - tvrdi naš izvor.

 

On dodaje da je Tošić i dalje lud za svojom zgodnom suprugom, u šta smo se uvjerili i mi kada smo ih sreli na aerodromu.

 

U slavljeničkom maniru fudbaler turskog Bešiktaša dočekao je svoju dragu sa puta i čim ju je vidio, zasuo ju je poljupcima. Iako se Jelena često sama predstavlja kao bahata zvijezda, pokazala je da umije da živi kao sav normalan svijet.

 

Ona je po slijetanju aviona sama ponijela svoj prtljag sve do kola, gdje je torbe preuzeo njen muž. Duško joj je kao prvi džentlmen otvorio vrata, pa su se zajedno odvezli do njihove vile na Dedinju.

 

A da bi mu uzvratila, Jelena je napravila žurku iznenađenja u restoranu ``Grafičar``, na kojoj su bile njihove brojne kolege prijatelji, a mikrofona su se, pored slavljenice, latili i Ana Bekuta, Adil i mnogi drugi..

(Izvor/Foto: Informer.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.