x

KARLEUŠA SVJEDOČILA, NASTAO MUK U TUŽILAŠTVU: Otkrila na kog se Marjanovića JELENA NAJVIŠE ŽALILA!

Nora Rakić Karleuša posvjedočila je da joj je kuma Jelena Marjanović govorila da je u kući loša atmosfera i da ima problem sa svekrom Vladimirom, koji ima veliki uticaj na njenog supruga Zorana. Nora Karleuša Rakić, kuma Zorana Marjanovića, juče je posvjedočila u Višem tužilaštvu u Beogradu da ubijena pjevačica Jelena Marjanović nije bila zadovoljna životom u porodičnoj kući u Borči, saznaje nezvanično Kurir.

Kako naš izvor otkriva, porodična prijateljica Jelene, koja je brutalno ubijena 2. aprila 2016, ispričala je da se Jeca najviše žalila na svekra Vladimira Marjanovića.

 

- Nora Karleuša Rakić objasnila je da su njen suprug Ivan Rakić i Zoran Marjanović kumovi i da su se uglavnom viđali svi zajedno. Jelenu je nasamo rijetko viđala, ali se prisjetila da se pjevačica žalila na atmosferu u kući Marjanovića. Navodno, žalila se na ponašanje svekra Vladimira, koji je, prema njenim riječima, imao veliki uticaj na Zorana - otkriva izvor Kurira blizak istrazi.

 

Vaspitačica Lenka Đorđević, koju su mnogi smatrali ključnim svedokom u istrazi koji bi mogao da otkrije šta se događalo u kući u Borči u periodu od nestanka Jelene do pronalaska njenog tela u kanalu, nije mogla da da informacije o zljočinu.

 

- Vaspitačica male Jane potvrdila je da ju je čuvala te noći. Objasnila je da ju je Zoran pozvao da dođe u kuću, pošto su Janu vratili s nasipa. Potvrdila je da je uznemirena djevojčica ostala budna do ranih jutarnjih sati i da je crtala. Lenka Đorđević, međutim, otkrila je da se dijete promijenilo i da, otkako je policija uhapsila Zorana pred njenim očima, više ne crta kuću i porodicu. Rekla je da je od tog dana primijetila promjene u ponašanju Jane - kaže izvor Kurira.

 

Kako saznajemo, Nora i njen suprug Ivan Rakić uz Zorana su bili od prvog dana Jeleninog nestanka, ali ona o zločinu i tome šta se dogodilo na nasipu u Crvenki, kao i kanalu u kom je tijelo nesrećne žene pronađeno, nije mogla ništa da kaže.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.