x

KIJIN DEČKO NA IVICI NERVNOG SLOMA:Otkrio detalje veze, a POSEBNU PORUKU ima za Slobu!

Budvanin Andrija Lazović, koji je poznat zbog emotivne veze sa Kristinom Kijom Kockar, prvi put je komentarisao ponašanje svoje djevojke u ``Zadruzi``, ali i prozivke njenog još uvijek zakonitog muža Slobe Radanovića.

Naime, on je za list Srpski Telegraf rekao da se ne plaši da će se Kristina pomiriti sa bivšim jer joj, u suprotnom, ne bi dozvolio da uđe u rijaliti.

 

- Lično sam podržao Kiju da uđe u ``Zadrugu``. Vjerujem joj 100 posto. Da sumnjam u njena osjećanja i da sam strahovao od toga da postoji šansa da se pomiri sa Slobom, sigurno je ne bih pustio tamo - samouvjereno tvrdi Andrija i objašnjava od kad datira njegovo poznanstvo, ali i veza sa Kijom:

 

- Nas dvoje se poznajemo šest godina. Prije njenog braka smo bili u vezi, koja nije trajala dugo. Nije istina to što Sloba priča da ga je varala sa mnom.

 

Lazović otkriva kako su obnovili emotivnoi odnos. 

 

- Čuo sam od zajedničkih prijatelja da je Kristina loše nakon poniženja koje joj je priredio suprug. Prilikom moje posjete Beogradu, odlučio sam da je pozovem da se vidimo. Dugo smo razgovarali, bilo nam je oboma drago što se vidimo i tada smo obnovili vezu - ističe Lazović.

 

Kako i sam tvrdi, zbog obima posla i čestih putovanja ne stiže da prati dešavanja u ``Zadruzi``, ali s vremena na vrijeme pogleda klipove koje mu šalju prijatelji.

 

- Ne stižem da gledam, ali mi kažu ljudi, telefon mi stalno zvoni, pogotovo kada me on pomene. Nemam problem sa tim što me pominje, ne znam šta on više hoće. Kad je našao djevojku, treba da uživa sa njom, a ne da se opterećuje sa mnom i Kristinom. Malo mu je španska serija koju je napravio, da li hoće da mu ubace još neku djevojku, a ne može ni sa ove dvije da se izbori - navodi Kijin dečko i dodaje:

 

- Neka on gleda svoju ``đevojku``, a moju neka pusti. To što radi ne rade ni djeca u vrtiću. Nema drugi komenatar za njega - zaključio je sadašnji dečko Kristine Kockar.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.