x

KIM KARDAŠIJAN OTKRILA: Ovo je salata kojom je starleta skinula više od 20 kilograma!

Ako je neko spreman sve svoje privatne stvari da podijeli s javnosti onda je to sigurno Kim Kardašijan, no u moru svega i svačega Kim je volja podijeliti i svoja iskustva vezana uz rekordno skidanje kilograma.

U posljednjoj trudnoći Kim se udebljala 28 kilograma, a osam mjeseci nakon izgubila ih je gotovo sve. Ostalo joj je još nekoliko kilograma viška što će definitivno skinuti u narednom kratkom periodu. Imala je super recept - salatu. Ali ne bilo kakvu salatu!

 

To je salata koja je svih ovih mjeseci bila njena baza te je upravo zahvaljujući njoj uspješno dovela svoje tijelo u stanje prije trudnoće, nije gladovala i uz dodatne vježbe danas zaista opet fascinira izgledom.

 

Možete pomisliti da cijeli tim radi na njenom tijelu, no znajte da je samo snaga vlastite volje ta koja je zaslužna za fit formu. To valjda znate i sami jer niti će trener raditi umjesto vas niti će neko drugi gladovati umjesto vas.

 

No, Kim defitinitivno nije gladovala. Ne uz ovakvu salatu!

 

Kim se odlučila za Atkinsonovu dijetu, ali salata je ta, kako je priznala medijima, koja je najzaslužnija za njeno uspješno mršavljenje.

 

A njen recept zvuči privlačno kao što je salata sama - jer se radi od samo tri sastojka - listovi spanaća, grilovana piletina i feta sir s dresingom.

 

Jednostavno, zdravo, hranjivo, ukusno i - efektno! Prava bomba!

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.