x

KO OVO DISLAJKA, TREBA MU POSLATI UPUTNICU ZA PREGLED SLUHA: Mirza Selimović novom pjesmom ``Bolje da ne znaš`` pokorio Grand!

``Kod ove pjesme bi se trebala uvesti opcija, da ako je dislajkaš, moraš upisati adresu obavezno, da ti pošalju uputnicu za pregled sluha. Predobra pjesma``, samo je jedan od komentara koji jasno govori koliko je Mirza Selimović na nivou zadatka, kao i to da je opravdao titulu pobjednika "Zvezda Granda". 

Mnogi su se složili kako je ovo jedna od najkvalitetnijih pjesama iz Grand Produkcije!

 

Naime, mladi i uspješni pjevač, pobjednik ``Zvezda Granda`` Mirza Selimović predstavio je svoju novu pjesmu ``Bolje da ne znaš``, a koja će se naći na njegovom albumu, koji bi trebao izaći početkom decembra, odmah po završetku Grand Festivala na kojem će učestvovati upravo i sam Mirza.

 

Malo je reći kako su komentari za ovu pjesmu pozitivni, a Mirza je i više nego nadmašio očekivanja publike i fanova. Pjesmu su radili vrhunski stručnjaci i dobro poznata imena u svijetu muzike - Dragan Brajović Braja, koji se pobrinuo za tekst i muziku, dok je aranžman radio Milan Rađen. Premijera pjesme je bila u Fantastic Show-u, a na grandioznoj sceni Mirzi je društvo pravila prelijepa djevojka Tamara. 

 

Vrijedi spomenuti kako je Mirza jedan od rijetkih pjevača, koji se može pohvaliti da na svojim svirkama uživo besprijekorno izvodi različite numere, pa je sasvim jasno zašto mu stiže sve veći broj poziva za nastupe. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.