x

KOBNA SVAĐA MEĐU MARJANOVIĆIMA: Evo zbog čega je došlo do konflikta poslije kog je JELENA SUROVO UBIJENA!

Jelena Marjanović ubijena je najvjerovatnije dan prije prijavljivanja njenog nestanka, a ubistvu je prethodila svađa. Naime, u kući porodice Marjanović u Borči, nekoliko dana prije ubistva Jelene Marjanović, izbila je žestoka svađa zbog pisma koje je bilo adresirano na pjevačicu.

Kako otkriva rođak pokojne pjevačice, Marjanoviću su bez Jelenine saglasnosti otvorili kovertu u kojem je bilo rješnje suda donijeto poslije ostavinske rasprave i njena slaglasnost da se odriče stana u centru Beogada koji se vodio na njenog pokojnog oca.

 

``Poštar je donio pismo koje je bilo naslovljeno na Jelenu ali ga je Zoranov brat Miloš navodno otvorio i pročitao. Ispostavilo se da se Jelena na ostavinskoj raspravi poslije očeve smrti odrekla stana u centru Beograda koji se vodio na njega. Marjanoviću su je napali čim su ugledali kovertu govoreći joj ``Kako možeš da se odreknekš stana u Beogradu? Da li znaš koliko to vrijedi?``

 

Ona im se suprostavila i rekla: ``Meni to ne treba!`` zbog čega su se još više obrušili na nju. Jelena je poslije toga bila vidno utučena i požalila se majci i rodbini da su je Marjanovići napali jer se odrekla vrijedne nekretnine``, navodi izvor blizak prodici.

 

Podsjetimo, Zoran Marjanović se sumnjiči za ubistvo supruge, pjevačice „Granda“ Jelene Marjanović, duže od 24 sata je s pomagačima prikrivao tragove zločina, sumnjaju istražitelji. Oni podsjećaju da je samo nekoliko dana poslije svirepog ubistva pjevačice, čije je tijelo pronađeno u kanalu u Crvenki kod Borče 3. aprila prošle godine, policija pronašla tragove hemikalija po cijeloj kući.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.