x

KONAČNO OTKRIVENO ZAŠTO JE ŠABAN NAPUSTIO ZVEZDE GRANDA: Isplivala velika tajna!

Kompozitor i violinista Milutin Popović Zahar, od koga je zavisila sudbina mnogih muzičkih talenata, tvrdi da estradnoj sceni nema spasa. On je dao svoj komentar o svim članovima žirija muzičkog takmičenja ``Zvezde Granda``, otkrio njihove prošlosti, ali se osvrnuo i na Šabanov odlazak iz ovog takmičenja.

``Ne mislim da je Šaban zbog omalovažavanja otišao iz Zvezda Granda. On je duboko svjestan svog pjevačkog umijeća i svog kvaliteta i osjećao se poniženo što mora da sedi sa nekim ljudima za koje on veoma dobro zna koliko znaju, a naročito koliko ne znaju.

 

Njemu se sve to smučilo i smataro je da je elegantnija emisija u kojoj sada učestvuje, a ja dijelim njegovo mišljenje. Šaban ima integritet, njemu je smetalo što iznad njega sjedi pjevačica koju je on vodio na svadbe kao glavni šef, koja je bila njegov predigrač. Nije Snežana kriva, ona je neosporan pjevač i dama i sa velikim zadovoljstvom sam pravio pjesme za nju. Ali Saša je odlučio da ona tu sedi i mislim da je to bio Šabanov motiv za odlazak``, rekao je Zahar.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.