x

KONAČNO POSTALA MAJKA: Seka plakala kad je vidjela sina!

Folk zvijezdi Seki Aleksić jučer se ostvarila najveća životna želja - postala je mama! Pjevačica se porodila carskim rezom u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, iako je porođaj bio zakazan za sredinu sljedećeg mjeseca u Beču. Ona i suprug Veljko Piljikić nasljedniku su dali ime Jakov, po jednom od dvanaestorice Isusovih apostola.

Kako saznajemo, pjevačica je rodila zdravog dječaka, koji je težak 3,120 kilograma i dugačak 48 centimetara. Porođaj je protekao u najboljem redu, a Seka i beba se osjećaju odlično. Novopečenoj mami i sinu prvijencu prvi je u posjetu stigao tata Veljko, koji se čitav dan nije odvojio od sina.

 

- Veče u domu Seke Aleksić proteklo je kao i svako drugo, bez naznaka da će mali Jakov požuriti da dođe na svijet. Sve je bilo spremno za odlazak u Beč, gdje je sredinom narednog mjeseca bio zakazan Sekin porođaj. Međutim, kada je Seka počela da osjeća bolove, shvatila je da će ih sin iznenaditi. Pozvala je doktorku kod koje je u Srbiji išla na preglede i ona joj je rekla da odmah ide u porodilište. Seka se brzo spakovala i uputila u privatnu kliniku, gdje se porodila jučer u 10.13. Bio je vrlo emotivan trenutak kada su babice donijele sina Seki u naručje - objašnjava naš izvor situaciju koja se u pjevačicinom domu odvijala kao u filmu.

 

Prema riječima našeg izvora, koji je blizak Sekin prijatelj, ona je presrećna i dobro se osjeća.

 

- Ona i Veljko još su u šoku kako ih je mališan iznenadio i pokvario im planove da se rodi u Austriji, ali im to ne smeta jer je očigledno bilo suđeno da bude rođeni Srbin. Matične ćelije su istog momenta prebačene u banku koja se nalazi u Njemačkoj - uz osmijeh otkriva naš izvor.

 

Dok se Seka oporavljala u apartmanu, Veljko je sve vrijeme bio uz nju. Više od deset sati nije se odvojio od supruge i sina, dok su mu sa svih strana na mobilni telefon stizale čestitke. Istog trenutka kada se Seka porodila, slavlje je počelo u domu njenih i Veljkovih roditelja, pa komšije, rođaci i prijatelji od jučer nazdravljaju u čast novog člana porodice. Mama je i ne sluteći da će tako brzo da se porodi prije nekoliko dana u svom domu organizovala „bebi šauer“, odnosno slavlje prije.

 

Podsjećamo, Aleksićeva je posljednjih nekoliko godina u javnosti isticala da joj je najveća želja da postane majka. Dugo je pokušavala da ostane u drugom stanju, u čemu je i uspjela početkom godine vještačkom oplodnjom.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.