x

KONCERT MILIGRAMA: Još tri dana do spektakla u Zetri !

Sve je spremno za koncert Miligrama koji će se održati 17. maja u Zetri u 20h.

Glavni protagonisti ovog koncerta, momci iz Miligrama ovih dana su završili sa posljednjim pripremama i odabirom repertoara s kojim planiraju oduševiti sarajevsku publiku koja ih, po broju kupljenih ulaznica, s nestrpljenjem očekuje. Bend sutra stiže u Sarajevo, kada je planirano druženje u Ferhadiji sa najvjernijim fanovima, a u četvrtak će bend u Zetri održati i posljednju generalnu probu pred koncert.

Neće izostati ni vrhunski pirotehnički efekti, kao ni animacije koje će se prikazivati na velikom LED-ekranu.

S ovim koncertom, MIligram će ući u historiju, kao bend koji na sceni postoji manje od  godinu dana, a napunit će jednu od najpoznatnijih dvorana u regionu, sarajevsku Zetru.

Organizator koncerta Hayat Production  poručuje da se sve odvija u najbolje redu, te da karata u prodaji ima još jako malo. Ulaz u dvoranu bit će otvoren od 18h, a svi oni koji su rezervisali VIP ulaznice, na ulazu će ih dočekati hostese koje će ih odvesti do predviđenih mjesta.

Koncert počinje u 20h, te svu publiku u Zetri očekuje vrhunska pop rock zabava koja će trajati više od tri sata.

Ono po čemu će ovaj koncert biti drugačiji od ostalih, jeste da će ovo biti zajednička  maturska večer srednjoškolaca iz cijele BiH.

Svi oni koji su kupe ulaznicu od prijatelja Mtela dobijaju startni paketa sa 12 KM na računu, a Nova Banka najsretnije nagrađuje sa 100 KM na platnoj kartici i druge vrijedne nagrade.

Ukoliko još uvijek niste kupili svoju kartu, još ih možete pronaći u uličnoj prodaji na platou Skenderije, Ferhadiji, Beba Kids - Ferhadija 21, Extramusic - Sarači 7 i putem sistema kupikartu.ba.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.