x

KRALJ NARODNE MUZIKE PROLAZI KROZ PAKAO: Šabanu koleginica uvaljivala dijete!

Pjevaču je duplo mlađa kafanska pjevačica rekla da je u drugom stanju, nakon čega se povukla iz posla i nestala bez traga. Naime, jedna mlada koleginica mu je saopštila da je trudna s njim. O tome svjedoči estradni menadžer (ime i prezime je poznato redakciji), koji je do detalja ispričao kroz kakav je pakao prošao kralj narodne muzike dok nije shvatio da je koleginica zapravo samo pokušala da mu podvali dijete.

- Šaban je oduvijek bio miljenik žena. Svašta su činile da bi mu se približile. Za njim su posebno ludjele pjevačice koje su pošto-poto željele da postanu poznate. Jedna je otišla toliko daleko da je pokušala da mu podvali da je trudna s njim. Ma, to je bio pravi cirkus - priča naš sagovornik.

 

On je objasnio kako je sve počelo.

 

- Njih dvoje su se družili i imali su kratku avanturu. Šaban nije želio ozbiljnu vezu jer je u braku. E, to je toj pjevačici zasmetalo. Ona je igrala na tu kartu da je mlada i lijepa i da će se on zaljubiti u nju. Počela je da ga proganja, dolazila je na svaki njegov nastup i molila ga da zajedno nastupaju. Tako je i bilo. Neko vrijeme su zajedno radili, a problem je nastao kad joj je Šaban rekao da on više neće da pjeva po vašarima - kaže naš izvor.

 

Menadžer tvrdi da je tad nastao pravi haos.

 

- Ona se tada dosjetila da mu kaže da je trudna. Šaban je poludio. Htio je iste sekunde da napusti tezgu i da je vodi kod ljekara. Bio je bijesan kao ris. Nije mogao da vjeruje na šta su sve žene spremne. Pa nije on lud, shvatio je da pokušava da mu podvali dijete. Ko zna čije je to dijete bilo. Njegovo nije sigurno jer je s njom bio samo jednom, a ako je popio, možda nijednom, pa ga laže da su imali se*s. Uglavnom, poslije te žustre svađe ona je nestala iz njegovog života i nikad nismo saznali da li je zaista bila trudna - završava menadžer.

 

Pozvali smo Šabana, ali se nije javljao na telefon.

 

PRED RAZVODOM ZBOG CUCE

 

Šaban Šaulić ima veliku krizu u braku. On, kako se priča, već mjesecima ne živi sa suprugom Gocom, već je u Krčedinu, gdje mu društvo pravi Ivona Negovanović Cuca. Mlađa koleginica ga redovno posjećuje u vikendici, zbog čega su počele da kolaju priče da su njih dvoje ponovo zajedno i da je to kap koja je kod Goce prelila čašu te da zbog toga želi da se razvede.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.