KRENITE SA NAMA U MAROKO - PREDSTAVLJANJE PROJEKTA!

31.01.2015 10:00
krenite-sa-nama-u-maroko-predstavljanje-projekta-main

31.01.2015 -Trg ispred Katedrale. 
Naša ekipa 4L Team Passenger’s iz Sarajeva, a koju čine braća Armin i Haris Alikadić starta 05.02.2015. godine kako bi na vrijeme stigla na startnu poziciju grad Biarritz 18.02.2015. godine. Već pola godine traju pripreme za ovo putovanje. Projekat su podržale mnoge firme I institucije iz BiH kao i pojedinci.

Akcija “Krenite sa nama u Maroko” osmišljena je kako bi se i građani na neki način mogli uključiti u ovaj projekat. Pored automobila će se nalaziti baner na koji se potpisuju svi oni koji žele podržati bh. tim i na neki način otputovati sa ovom braćom u Maroko. Možete ih podržati simboličnom novčanom podrškom ili doniranjem školskog materijala koji će biti uručen djeci Maroka. Baner sa potpisima će krajem februara 2015. godine osvanuti u pustinji Maroka. Isto tako sa svima koji ih podrže, želja  je da se slikaju pored automobila kako bi slike objavili na njihov fan page. 

 

Ova promocija i akcija se provodi ispred organizacije ``Humanity in action`` koja će također imati svoj promotivni pult, na kojem ćete moći saznati nešto više o radu i projektima njihove organizacije. 

 

Pored svega toga građani koji ih podrže biti će usluženi Franck kafom, a očekuju vas i mnoga druga iznenađenja.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.