x

KRISTIJAN OTKRIO KAKO SU GA MUČILI U ZATVORU: Stražari su mi go*na nabijali u nos i usta!

Svojom pričom farmer Kristijan Golubović je i ovog puta impresionirao svoj “harem” Tijanu, Jelenu, Staniju i Medenicu iako su mnoge bile zgrožene mukama koje je on preživio u njemačkom zatvoru.

- Stražar me je danima provocirao kako mu ne mogu ništa i kada sam potpuno pukao i više nisam mogao verbalno da se nadjačavam s njim, uhvatio sam ga za bradu i bacio niz stepenice. Zbog toga sam dobio dodatnih šest mjeseci zatvora i deset dana mučenja u “Isusovoj sobi”. Vezali su mi noge i ruke na drveni krst, gdje sam jeo samo kada mi oslobode jednu ruku, kojom držim činiju, a hranu ubacujem jezikom u usta. Poslije tri dana molio sam da me puste da idem u toalet jer više nisam mogao da izdržim, ali su mi rekli da moram tu da pi**m i se**m. Tako sam i uradio. Sav izmet mi se slivao niz noge - pričao je Kristijan dok je Medenica plakala jer joj je bilo žao što je to preživio.

 

- Onda su uveče ušli sa šmrkom vode i namjerno mi sva go**a pod pritiskom vode nabijali u usta, nos i oči. Nisu željeli ni da mi isperu lice, već se to skorjelo na meni. Zbog toga sam dobio bakteriju ešerihiju, od koje su me kasnije liječili četiri mjeseca i postojala je opasnost da postenem sterilan. Bijesan što me tako muče rekao sam im: “Metnem vas sve na k***c”, zbog čega su me kaznili sa još sedam dana boravka na „Isusovom krstu“. U međuvremenu je došao upravnik da mi kaže da se opametim i ućutim jer to mučenje rijetko ko preživi. Tri godine nakon toga sam ćutao i ni s kim u zatvoru nisam progovorio dok mi jednog dana nije došla mama. Iz mene je tada izašao krik, a ona je plakala - objasnio je Golubović, koji tog dana na imanju zamalo nije doživio infarkt.

 

- Samo sam osjetio kako me je opalilo srce, jak bol mi je sijevnuo u grudima i osjetio sam neku nelagodnost čitavim tijelom. Savio sam se pored vatre i sjeo na pod pokušavajući sebe da smirim kako ne bih pogoršao stanje. Jake artimije su se pojačavale i mislio sam da ću da umrem. Držao sam rukom pulsnu tačku i osjetio da mi je puls ubrzan. Nisam znao šta da radim, pa sam legao na krevet i nakon nekoliko minuta uspio sam da dođem do daha - ispričao je farmer situaciju koja ga je uplašila tog dana.

 

Kristijan inače ima problema sa srcem, zbog čega je prije ulaska u rijaliti radio test opterećenja i zbog čega pije lekove.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.