x

KRIVIČNA I RAŽNATOVIĆU Pozadina sukoba: Veljko je prije par dana zamalo zgazio mladića sa psom!

Banjalučka policija podnijeće krivičnu prijavu protiv Veljka Ražnatovića (21), sina pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, i još najmanje petorice mladića zbog sumnje da su učestvovali u masovnoj tuči u centru Laktaša kod Banjaluke.

Osim protiv Ražnatovića prijave će biti podnijete i protiv njegovih drugova Vitomira Glišića (20), Miloša Ećima (21), Nemanje Đurića (22) i Jovana Marjanovića (21), koji su u sredu saslušani. Iz druge, suparničke ekipe prijavljeni su braća Petar (29) i Aleksandar Zolak (28), Dalibor Rogić (22) i Boban Latinović (22). Svi se terete za krivično djelo nasilničko ponašanje.

 

Navodeći inicijale osumnjičenih, portparol CJB Banjaluka Marija Markanović kaže da je identifikovano i ispitano više osoba, a nastavlja se rad na identifikovanju ostalih učesnika obračuna.

 

U policiji saznajemo da je Veljko Ražnatović u utorak u 19.30 došao u CJB Banjaluka i poslije ispitivanja je pušten oko 23 časa.

 

- Ražnatović je sam došao u policiju i tokom saslušanja je potvrdio da je u kritično vrijeme bio na mjestu obračuna. U izjavi je naveo da je na parking u Laktašima došao automobilom ``mercedes ML`` nakon što ga je jedan drug pozvao telefonom. Po dolasku je zatekao tuču, a potom je odatle ``izvukao`` druga i otišao - kaže izvor blizak istrazi.  

 

U CJB Banjaluka izjave su u srijedu dala još trojica učesnika tuče, i to Jovan Marjanović, Nemanja Đurić i Miloš Ećim, inače Ražnatovićev kum, koji su manje-više ispričali istu priču. Članovi suparničke grupe imali su drugačije viđenje sukoba. Oni su tvrdili da je Ražnatović učestvovao u tuči i da je čak jednog momka udario bejzbol palicom, dok su njegovu ekipu optužili i za pucnjavu, pišu Novosti.

 

Izvor blizak istrazi ovog događaja kazao je da se sumnja da je ova tuča bila unaprijed dogovorena.

 

``Motiv su navodno raniji sukobi Veljkovog druga s nekim od mladića iz Laktaša. Kruže i priče da je sve počelo prije nekoliko dana kada se Ražnatović dovezao u Laktaše da popravi vozilo i da je tada zamalo zgazio nekog mladića sa psom. Došlo je do sukoba i između njih su pale teške riječi, a vjerovatno putem društvenih mreža su dogovorili tuču jedan na jedan``, rekao je ovaj izvor, a piše Glas Srpske.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.