x

KRIVO JE VINO: Najtraženiji Hayatov pjevač ima pjesmu koju vrijedi poslušati!

Sa pravom jedan od najtraženijih učesnika Hayatovog Showa ZMBT bilježi novi uspjeh. Naime, nakon premijere pjesme ``Krivo je vino`` , ista je postigla sjajne rezultate, te za samo nekoliko dana na YouTube -u bilježi skoro 15.000 pregleda. Riječ je o mladom pjevaču Asmiru Grabusu, koji je popularnost stekao u šou ZMBT. Singlovi koje je prethodno izbacio ``Mari, mari``, ``I trijezna i pijana`` su postali potpuni hitovi, pa nema sumnje kako je najnovija numera ``Krivo je vino`` nasljednica prethodne dvije. 

Travničanin sa adresom stanovanja u Holandiji s pravom najviše nastupa kada su učesnici Hayatovog Showa u pitanju, jer na svojim žurkama pravi nezaboravnu atmosferu. Tamo gdje je Grabus, uvijek je krcato, a on sve to opravda dobrim izborom pjesama. Upravo zbog publike, te fanova, Asmir ulaže u svoju karijeru, pa je na radost svih predstavio novu pjesmu ``Krivo je vino``.

 

Za produkciju nove pjesmu zaslužni su  Mirza Hadžiahmetović i Izo Husam. I ova pjesma nastala je u studiju ``Hazard`` u Bugojnu u kojem je Grabus i do sada radio pjesme. Pjesma “Krivo je vino” odlična je uvertira u novu bh. muzičku priču koju očekujemo od energičnog Asmira.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.