x

KRV LILA NA SVE STRANE: Zvezda Granda završila u Urgentnom centru!

Da pranje sudova može da ima tragičan ishod dokazala nam je Katarina Grujić. Posljednjih mjeseci pjevačica je čest posjetilac bolnice, nakon što je operisala glasne žice ona je ovoga puta završila u Urgentnom centru zbog povrede ruku. Pjevačica je zasukala rukave kako bi oprala sudove kada joj se dogodila nezgoda.

– Kaća je malo jučer povukla čašu da bi je izvukla iz one ispod i u tom trenutku su obje pukle. S obzirom na to da su obe bile od debelog kristala, veliki komad stakla usjekao se u njen lijevi dlan, dok su se ostali sitni komadići zarili u drugu ruku. Krv je počela da lije na sve strane, a Kaćini roditelji su pritrčali da joj izvade komad stakla i pruže prvu pomoć – navodi izvor blizak Kaći i dodaje:

 

– Doktori su joj za sada previli ranu, ali nisu sigurni da li će se samo na toj intervenciji završiti. Ona svakodnevno odlazi na previjanje i ispiranje rane, na osnovu čega će ljekari odlučiti šta dalje.

 

Ovaj nemio događaj potvrdila je i sama pjevačica, ali kako kaže ishod je još uvijek neizvijestan.

 

- Tačno je sve što ste čuli, ali zaista ne želim ništa da pričam unaprijed kako ne bih nešto izbaksuzirala. Čekam da se urade još neke analize, pa ću vidjeti šta i kako dalje. Nadam se da neće biti potrebe za nekom ozbiljnijom intervencijom – rekla je pjevačica.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.