x

KRVAVI OBRAČUN U ČAČKU: Zagrlio ga, pa ubio usred punog restorana!

Čačanin Saša Ć. (34) ubijen je u pucnjavi koja se oko 6 ujutru dogodila juče u fast fud restoranu u centru Čačka. Prema saznanjima iz istrage, njega je naočigled zaposlenih i gostiju u restoranu hicima iz pištolja usmrtio Čačanin Vladica Pušica (32), koji se potom predao policiji.

Susret

 

- Vladica je sa jednom ženskom osobom sjedio u restoranu. Ubrzo je u lokal ušao Saša i oni su se vrlo srdačno pozdravili, čak i zagrlili pri susretu, što je ukazivalo da se radi o starim poznanicima. Razgovarali su izvijesno vrijeme i na osnovu njihovog razgovora niko nije mogao da nasluti šta će se potom dogoditi. Međutim, samo par trenutaka kasnije odjeknuli su pucnji. Okrenuli smo se da vidimo šta se dogodilo. Saša je u lokvi krvi ležao na podu, a Vladica je sjedio i držao pištolj u ruci - ispričao je jedan od očevidaca.

 

Portparolka Opšte bolnice dr Biljana Kočović saopštila je da Saša Ć. nije davao znakove života kada je primljen u bolnicu.

 

- On je dovezen u 6.50 bez vitalnih funkcija. Imao je šest prostrelnih rana u grudnom košu, lumbalnoj regiji i predjelu glave - izjavila je ona.

 

Pušica se u nedjelju ujutro sam predao.

 

- On je poznat policiji i čak je bio ranjavan, ali malo šta ukazuje da je ovo ubistvo povezano sa nekom od ranijih pucnjava - kaže naš izvor iz policije i navodi da je, s druge strane, ubijeni Čačanin radio kao vozač kamiona u porodičnoj firmi svojih roditelja i nije imao problema sa zakonom.

 

Sašine poznanike i prijatelje tragična vijest ostavila je u šoku.

 

- Saša je poznavao puno ljudi, ali je vodio miran, porodičan život. Nikada nije bio u bilo kakvim relacijama sa ljudima sumnjive kriminalne prošlosti. Svi smo šokirani - kaže jedan od njegovih školskih drugova.

 

Sačekuša

 

Vladica P. je prije dva mjeseca, sredinom avgusta, ranjen u klasičnoj sačekuši ispred svog stana u Topličkoj ulici u Čačku. Tri metka su ga tom prilikom pogodila u noge. Napadač je od tada u bjekstvu, a on je bio na liječenju u Beogradu. Otkako je izašao iz bolnice, kretao se pomoću štaka.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.