x

KRVAVI RIJALITI: Upucan pred ulazak na Farmu!

Estradni menadžer Bata Paligorić upucan je sa tri metka prošle srijede, noć prije nego što je trebalo da uđe u rijaliti „Farma“.  Na Paligorića je, kako saznajemo, pucano na Novom Beogradu dok je sa prijateljem sjedio u bašti jednog restorana. Nepoznati atentator sa fantomkom istrčao je iz zatamnjenog automobila, prišao menadžeru i opalio rafal u njegovom pravcu.

- Bilo je kao na filmu, sve se brzo odigralo. Bata je sjedio s prijateljem u bašti i dok su večerali, ispred restorana se zaustavio automobil sa zatamnjenim staklima iz kog je istrčao čovek sa fantomkom, uperio pištolj u njega i pucao. Nakon ispaljenog rafala, atentator je pobjegao, a gosti su polegali pod sto - priča očevidac.

 

Kako dalje saznajemo, Batin prijatelj odmah je pozvao Hitnu pomoć, a na mjesto pucnjave pristigla je i policija, koja je napravila uviđaj. Paligorića su hitno prevezli u Urgentni centar sa tri prostrijelne rane u predjelu nogu, zbog kojih je tokom jučerašnjeg dana operisan.

 

Paligorić šokiran

 

Prema tvrdnjama našeg izvora, menadžer zapravo nije bio prava meta atentatora. Naime, napadač je pobrkao Paligorića sa pravom žrtvom, koja je trebalo da sjedi u isto vrijeme na istom mjestu, a čak je i fizički dosta sličan Paligoriću.

 

U namjeri da provjerimo navode do kojih smo došli, pozvali smo Paligorića, koji je i dalje šokiran onim što mu se dogodilo.

 

- Život mi se srušio, molim vas da me razumijete. Ne bih ništa da komentarišem iz razumljivih razloga. Dobro se osjećam, hvala vam - rekao nam je Paligorić, koji zbog ove nesreće nije ušao u rijaliti.

 

Upućeni u život Bate Paligorića tvrde da se menadžer posljednjih godina povukao sa estrade i da se posvetio svojoj veterinarskoj ambulanti. Ulaskom u „Farmu“ planirao je da se vrati u estradne vode i nastavi s menadžerskim poslom.

 

Tokom aktivnog bavljenja menadžerstvom sarađivao je sa mnogim poznatim ličnostima, među kojima su Vesna Zmijanac, Ceca Slavković, Goga Sekulić i drugi.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.