x

KUM ZORANA I JELENE MARJANOVIĆ JE NAJVEĆA MISTERIJA: Pričao o Jeci stalno, a KAD SU JE PRONAŠLI MRTVU, POČEO JE VRLO ČUDNO DA SE PONAŠA!

Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene Marjanović, po drugi put je produžen pritvor, a među svjedocima u tužilaštvu mogao bi da se pojavi i njegov kum Ivica Ajdarević. Upravo je Ajdarević u svojstvu građanina saslušan u policiji, gdje je iznio nekoliko novih detalja o posljednjim satima ubijene pjevačice Granda.

- Jelenu sam posljednji put vidio u subotu ujutru, 2. aprila 2016, kada je trebalo da ode kod majke da joj odnese hranu. Bili su skladan par, lijepo su se slagali, zajedno su radili. Imali su i zajednički studio. On je pet godina bio stariji od nje - ovo je dio iskaza koji je Ajdarević dao u beogradskoj policiji, piše Alo.

 

Ono što je svakako čudno jeste to da je Ajdarević davao izjave za novinare sve do trenutka dok Jelena nije nađena mrtva. Nakon toga nijednom nije htio da se oglasi javno, a što je još čudnije, svog velikog prijatelja i kuma nije posjetio u zatvoru, niti je bio u kući Marjanovića.

 

Ivica Ajdarević, kum ubijene pjevačice i njenog supruga, prvih dana bio je na spisku sumnjivih osoba. Nekoliko puta je bio u policiji na ispitivanju.

 

- Nerealno je da tako jaku ženu kakva je bila Jelena zadesi takva sudbina. Bila je snažna, redovno je vježbala, a trenirala je i karate - posljednja je izjava u medijima Ivice Ajdarevića.

 

S druge strane, Centar za forenzička istraživanja (CFI) sa Nenadom Šipkom na čelu uputio je Višem tužilaštvu u Beogradu zahtjev da ispita sedam ključnih dokaza koji vode do ubice pjevačice Jelene Marjanović, a jedan od zahtjeva je da se sasluša I. A, vlasnik kombija koji je dan prije i u noći nestanka njen prijatelj vidio u dvorištu kuće Marjanovića, kao i na nasipu u Crvenki.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.