x

KUPIO JOJ STAN OD 150 KVADRATA: Mile Kitić iskeširao 300.000 eura za kćerkin stan na Novom Beogradu!

Poznati estradni par, Mile Kitić i Marta Savić, odlučio je da svojoj mezimici Eleni pokloni stan. Nasljednica je dobila stan od 150 kvadrata u Novom Beogradu, u naselju u kojem kvadratni metar staje 2.000 eura.

Mile nije žalio para kada je birao nekretninu za svoju jedinicu, iako mu je bilo žao što ona odlazi iz porodičnog gnijezda i počinje samostalni život.

 

``Elena je pretprošle godine postala punoljetna i zaista je željno čekala da se osamostali. Kako su joj oba roditelja poznate ličnosti, nije željela da se dugo zadržava pod njihovim krovom, pa da drugi pričaju da joj je lako i da zavisi od njih. Sada je srećna i veoma zahvalna, jer rijetko ko njenih godina danas može da priušti sebi stan ili da mu ga roditelji poklone. Ona je dugo pričala kako želi svoj stan, a Marta i Mile su je iznenadili poklonom. Elena je bila oduševljena, naročito što joj se dopada lokacija``, rekao nam je izvor blizak porodici Kitić-Savić i dodao da će se ona, najvjerovatnije, sama pobrinuti za eneterijer.

 

``Elena ima drugačiji muzički ukus od svojih roditelja, pa samim tim i kada je namještaj u pitanju. Stan želi da opremi u nekom svom stilu, drugačije od Mileta i Marte. Ona se već preselila tamo, ali kako često putuje kod dečka, još ga nije potpuno skockala``, objašnjava izvor.

 

Mile i Marta nisu bili dostupni na oba mobilna telefona kako bi potvrdili informaciju.

 

Inače, Elena Kitić je svoju prvu pjesmu snimila prošle godine, jer kako njeni roditelji kažu, to je bila njena želja kada je napunila 18 godina. Iako kažu da je skromna i da ništa drugo nije željela, oni su ipak odlučili da počaste svoju jedinicu stanom, a da li će tamo boraviti sa svojim tamnoputim dečkom Adnanom, još ne znamo.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.