x

Kad Basta slavi: Lukas,Tozovac i Romana napravili haos u Staroj Pesmi! (FOTO+VIDEO)

Fudbaler kluba Lazio Dušan Basta u kafani proslavio je rođenje sina Stefana. Legendarna srpska rakija Zarić i šampanjac Dom Perignon tekli su potocima, dok je bina bila zakićena evrićima, mahom u apoenima od 500, i to je samo dio pikanterija sa proslave rođenja sina zvijezde kluba Lazio.

Gosti su u kafanu Stara Pesma, kao i obično pristizali nekoliko sati prije ponoći, ali je ovo bio nešto drugačiji ponedjeljak. Slavni fudbaler  Dušan Basta slavio je rođenje sina Stefana, a na proslavu su među prvima stigli Dušanov saigrač Filip Đorđević, zatim Boško Janković i Duško Anđelković, ali i Aleksandar Luković.

 

Uslijedio je i dolazak brojnih drugij gostiju, a specijalni gost Tozovac napravio je uvertiru omiljenom Dušanovom pjesmom – Oči jedne žene! Nizali su se hitovi, ali i euri. Nekoliko pjesama otpjevala i Romana, a zatim su se mikrofona latili Lukas i njegova mlađa koleginica Ivana Bojanović koja redovno atmosferu dovodi do usijanja.

 

-Pjesma Kafana na balkanu okupila je oko Lukasa goste koji su horski pjevali svaku njegovu narednu pjesmu. U nekoliko navrata prema njemu su poletjele novčanice raznih boja, a šampanjac Dom Perinjon kao i slavna srpska rakija Zarić tekli su potocima, pa se može reći da je slavlje bilo megalomansko, kaže izvor koji se našao na licu mesta.

 

Pogledajte dio atmosfere:

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.