x

Kada muškarci žele da im žene lažu!

Iskrenost je temelj svakog odnosa. I odmalena nas uče da nije lijepo lagati.

Ipak, postoje situacije u kojima muškarci zaista ne žele čuti istinu od svojih djevojaka, prenosi Fokus.

 

Koje su to situacije i o čemu ne žele slušati, otkrilo je osam muškaraca za portal Women`s Health

 

Broj nije bitan…

 

Koliko ste imale bivših partnera, jedna je od informacija koje muškarci zaista ne žele znati. Kakvi su bili i može li im parirati, nešto je s čim se nijedan muškarac ne želi suočavati.

 

Nisam razočarana…

 

Ako vas muškarac izvede van, a ne poznaje vas dovoljno, taj izlazak može biti razočaravajući za ženu. Možda je očekivala nešto drugo, neko drukčije mjesto, neku drukčiju atmosferu, nešto treće… Kako god bilo, muškarac ne želi čuti da je ono što je zamislio za njihov izlazak nije naišlo na plodno tlo. Zato, žene, lažite i recite da vam je bilo baš lijepo.

 

Šta se dogodi unutra, ostaje unutra

 

Zaista je pohvalno ako žena želi s muškarcem podijeliti sve informacije, ali ono što se događa u kupaonici iza zatvorenih vrata, neka ondje i ostane, smatra Jett. “Znamo da imate mjesečnice i da se depilirate i svašta nešto, ali nije potrebno da to i podijelite s nama.”

 

Ne sviđa mi se tvoj prijatelj…

 

Prvi dojam vrlo je bitan, iako često može biti i vrlo pogrešan. Muškarac ne želi od svoje djevojke, koja je tek upoznala njegova najboljeg prijatelja, čuti kako joj “nije najbolje sjeo.” To će dovesti do daljnjih nesuglasica u vezi, a mogu se izbjeći. Čak i ako vam se zaista nije svidio zbog nečega, imajte na umu – to je njegov prijatelj. Zato, lažite i recite da je “baš super”.

 

“Drži mi stranu…”

 

Dogodi se puno puta da su oba partnera u krivu. Ali kada se dogodi nešto na poslu i muškarac dođe kući umoran i pod stresom zbog događanja koja su mu obilježila težak dan, nije vrijeme da žena “uzvrati” istinom: Nisi bio u pravu, trebao si to drukčije… “Možda i jesam, ali u ovom trenutku ne trebam pametovanje, već podršku!”, smatra Spencer.

 

“Tvoja porodica je zaista…”

 

Bio sam u vezi s jednom djevojkom koja je odmah nakon upoznavanja članova moje porodice imala negativne komentare o njima. Znam da moja porodica nije savršena, ali za prvi susret je mogla malo i ublažiti istinu. Potpuno je druga stvar da smo u braku pa onda znamo zaista što mislimo jedno o drugima, ali ovako na početku, nije im ni dala drugu priliku, ogorčen je Scott G, piše Večernji.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.