x

Kada veza postane ozbiljna, moraćete da promijenite ove stvari!

Stvari se mijenjanju. Neke na bolje, neke postaju još ozbiljnije, ali bez brige to je sastavni dio jedne ljubavi…

Kada shvatite da je vaša veza postala ozbiljna, moraćete da promijenite neke stvari. 

 

Seks

 

Kako vrijeme odmiče sigurno nećete to raditi nekoliko puta na dan, svuda i satima, kao što te na samom početku. Nekad nećete imati želju, a nekad će trajati samo par minuta. Dokle god ne apstinirate duže vrijeme, sve je to sasvim normalno.

 

Muški prijatelji

 

Sve će ih biti manje! U ozbiljnoj ste vezi i osim baš baš najboljih muških prijatelja, nećete toliko obraćati pažnju na poznanike i trošiti vrijeme na ispijanje kafe sa njima. A vjerujemo da će se i vaš izabranik buniti ukoliko primjeti da se oko tebe mota veliki broj muških ``poznanika``.

 

Nećete imati dovoljno vremena za sve

 

U ozbiljnoj vezi, imaćete sve manje vremena za druge ljude, odnosno druženja s prijateljima.  Iako se sigurno već sada kunete da to sa vama neće biti slučaj, vidjećete i sami kuda to ide.. Filmski maratoni, kafe, izlasci, polako će pasti u drugi plan. Potrudite se da uvijek ipak nađete vrijeme za sebe, prijateljice i ostale male radosti...

 

Najgora izdanja

 

Događaće se i neprijatne stvari i on će vas vidjeti u najgorim izdanjima, kao što te vas prije viđao u najboljim. Međutim, nećete se brinuti da će vas ostaviti zbog tvog uplakanog izdanja, jer on vas voli baš takvi kakvi jeste.

 

Kompromis

 

Stvari za koje ste rekli da nikada ne bi tolerisali, sada to hoćete. Ne sve, ali... Kad god pomislite kako ne bi trebalo preći preko nekih, sjetite se i da on pristaje na neke, za koje je rekao da nikad neće. Sve je u kompromisu!

 

Izvor: Kolektiv.me

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.