x

Kako da izgledate bolje u odijelu?!

Imate poslovni sastanak za koji je obavezno odijelo ili vam dress code nalaže svakodnevno nošenje istog, evo par savjeta kako da izgledate što bolje u odijelu.

Nemoguće je “porasti” sedam centimetara ili za desetak minuta izgubiti pet kilograma. Ne možete ni ekspresno proširiti ramena – ali možete stvoriti iluziju tih tjelesnih “nadgradnji”, a i više od toga.

 

Tomi Farner, stručnjak za mušku modu iz onlajn šoping kompanije Piperlime, otkriva tajne stila koje vam mogu pomoći da preko noći promijenite svoj lični opis i izgledate kao milion dolara.

 

RAŠIRITE USKA RAMENA

 

Ako ste 100,000 potisaka daleko od željene širine ramena, stilisti savjetuju da nosite sakoe sa naglašenim ramenima, koji daju snažniji i “oštriji” oblik.

 

DODAJTE SEBI NEKOLIKO CENTIMETARA

 

Mislili smo na visinu, naravno. A evo kako to da uradite: poenta je da stvorite pravu liniju od ramena do vrhova nožnih prstiju. Lako rješenje za to je monohromaska odjevna kombinacija, ali uspravne “gangsterske” pruge su daleko zabavnija opcija ako želite da djelujete vižjasto i vitko.

 

VIZUELNO PRODUŽITE STOPALA

 

Može djelovati kontradiktorno, ali cipele oblog vrha će vizuelno izdužiti stopala. I za razliku od cipela sa zašiljenim vrhom ne djeluju kao opanci.

 

PRODUŽITE NOGE

 

To ne mora da uključuje drastičnu kinesku metodu lomljenja kosti. Biće dovoljno da vješto izbalansirate proporcije garderobe koju nosite. Široke nogavice na pantalonama od odjela učiniće da izgledate kao da nosite ćaletove stare pantalone. Još jedan vizuelni trik je da uklopite nijansu čarapa sa bojom odjela. To će vas izdužiti za još nekoliko centimetara.

 

Izvor: Kolektiv.me

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.