x

Kako da izgledate lijepo i na +30!

Odložite šortseve i japanke i potrudite se da budete elegantni i tokom ljeta... jer vi ste muškarac od stila! Evo nekoliko savjeta kako da to postignete.

Kombinujte bež, boje pijeska i plavu sa plavom

Kombinacija bež pantalona (lanenih) i sakoa iste boje, majica i cipela boje pijeska, bilo da su u trendu (a ove godine jesu) ili ne, uvijek su dobar izbor za ljeto. Neki kažu da je i plava u kombinaciji sa – plavom takođe trendi za ovu godinu. Ali nemojte kombinovati iste nijanse, preporuka je da se za donji dio tijela odnosno pantalone koriste tamnije plava, a svijetla i jarka plava oblači na gornji dio tijela. Bijele patike dobro idu uz ovu kombinaciju.

 

Vertikalne pruge (i pruge generalno)

Pruge nikada neće izaći iz mode, mogu biti raznih debljina, kombinacija boja, horizontalne i vertikalne. Plave i bijele u kombinaciji sa plavom i bijelom pozadinom asociraju na ljeto. Na laganim odjelima, vertikalne pruge mogu da učine čudo, pogotovo ako su u kombinaciji sa pastelnim i tamnijim bojama.

 

To nije najnoviji krik, već nekoliko sezona unazad majice sa printom privlače pažnju. Mogu da budu suptilnije varijante, a u kombinaciji sa ljetnim sakoom ili jednobojnom košuljom preko, daju taj malo „ozbiljniji“ izgled.

 

Košulje u svim varijantama

Majice sa kragnicom nekima se dopadaju, nekima ne, ali ljetnoj košulji na muškarcima ne može se naći mana. Naravno, treba da bude u svijetlim, pastelnim bojama, na kockice ili pruge. Podvrnutih, ¾ rukava. Neki je kombinuju i sa bermudama, ali to baš i nije profesionalno izdanje. Nećete pogrešiti ako kombinujete svetlu košulju i lanene pantalone.

 

Obuća

Ako imate mogućnosti, na posao možete nositi sandale, ali neka budu kožne i ne previše otvorene. Sa bijelim patikama nema promašaja, mada se i crne uklapaju. To je naravno polu-ležernija varijanta. Kožne cipele će uvijek biti u trendu, i sa njima ne možete da pogrešite.

 

Izvor: Nezavisne.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.