x

Kako da na Fejsbuku nađete djevojku?!

Fejsbuk je, stekavši ogromnu popularnost, postao novo polje za sticanje prijateljstava, održavanje poznanstava i prije svega muvanje frajera i riba. Ipak, mnogi muškarci u startu prave greške zbog čega im onlajn muvanje baš i ne ide od ruke.

Moderno doba, moderna pravila. Nekada su se bake i djede, mame i tate upoznavali na korzou, na igrankama ili sastajali krišom na njivi, a danas? Danas stvari stoje sasvim drugačije.

Internet je zauzeo primat, kako u našim poslovnim, tako i u privatnim životima pa je tako sve više muškaraca koji svoje zavodničke sposobnosti dijele sa djevojkama preko Fejsbuka, Tvitera ili neke sasvim treće društvene mreže.

Međutim, rijetko koji pokušaj se završi slavno, a razlog je najčešće pogrešan način na koji se djevojkama pristupa. Prema riječima Džastina Hartfilda, autora priručnika “Vodič za muvanje riba preko Fejsbuka“, mnogi muškarci prave banalne greške kada je onlajn zavođenje u pitanju.

On je na osnovu nekoliko istraživanja uspio da sazna na koji način treba podesiti profil i postupati sa djevojkama, kako bi konačno zagrizle udicu. Evo šta treba da radite.

Profil

Prvi korak koji morate da napravite ne biste li našli djevojku na Fejsbuku je sređivanje sopstvenog profila. Prije svega ga morate obogatiti sadržajima koji će privući djevojke, a to znači da obavezno popunite polja sa svojim omiljenim filmovima, knjigama, citatima i ostalim zanimacijama koje će na prvu loptu uspjeti da vas zbliži sa nekim.

Kao druga stvar, status veze mora da bude “slobodan” jer bilo koja druga vrsta poput “komplikovano je” ili “veren” mogu samo da učine da djevojka pri samom ulasku na vaš profil, odstupi automatski pomislivši da imate vezu ili nešto više od toga.

Kao treće, u polje “o sebi” upišite neke osnovne informacije kako bi potencijanu žrtvu upoznali bolje sa svojom ličnošću. Opišite se u nekoliko rečenica koje bi mogle da budu prelomne u daljem nastavku komunikacije.

Fotografije

Djevojke se pouzdano lijepe na fotografije na kojima je neko nasmijan i u veselom društvu, stoga stavljajte neke koje su snimljene na nekoj zabavi ili zanimljivom događaju. Takođe, dobro će vam doći i fotografije sa posla ili neke koje su slikane u porodičnom domu, a naročito one koje imate sa mamom. Topli majčinski zagrljaj je nešto na šta nijedna cura neće ostati ravnodušna.

Kao kec u rukavu mogu da vam posluže slike na kojima u rukama držite neko dijete, a ukoliko nemate baš nijednu takvu, poslužiće vam i vaše slike iz djetinjstva. Na to pouzdano svaka žena pada, tvrdi Hartfild.

Prijatelji

Uvijek u prijatelje dodajte ljude koje poznajete od ranije ili koje ste nedavno upoznali. Što veći broj osoba dodate to su veće šanse da vam Fejsbuk, nakon nekog vremena, sa strane izlista veliki broj cica sa kojima imate zajedničke prijatelje.

Prema Harfildovim riječima, na taj način ćete moći da započnete razgovor tako što ćete joj priznati da poznajete iste ljude, što će vas automatski ukloniti sa liste manijaka ili propalih zavodnika kojih na društvenim mrežama ima na tone.

Startovanje

Ukoliko želite da startujete ribu sa kojom nemate zajedničkih prijatelja, za početak je “bocnite”. To je, kako tvrdi Harfild, dobar način da započnete igru, a u slučaju da ne uzvrati, pošaljite joj dosjetljivu poruku ili prokomentarišite neku vijest koju ste vidjeli na njenom zidu.

Pozitivan komentar, slaganje sa njenim stavom ili čak i neodobravanje njenog stava, uz dobro obrazloženje, može je lako navijesti da se zainteresuje.

U slučaju da ni to ne uspije, ne pokušavajte dalje sa bockanjem jer nećete postići apsolutno ništa. U tom slučaju je vrijeme da krenete dalje i da pronađete neku novu žrtvu. Tako nešto vam neće biti teško, bar kada je Fejsbuk u pitanju.

Izvor: telegraf.rs/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.