x

Kako da niski muškarci izduže figuru uz pomoć garderobe?!

Pomažemo svim niskim muškarcima da nadmudre genetiku i izgledaju više nego što to zaista jesu!

Monohromno oblačenje 

 

Ako ste niski, onda je monohromno oblačenje pravo rješenje za vas. Ono podrazumijeva nošenje garderobe iste boje i obrazaca. Izabrati kompletno crnu odjeću ili majicu koja je iste boje kao i vaše farmerice predstavlja sjajan način da izgledate više.

 

Smršajte 

 

Ako želite da vaše tijelo izgleda izduženije i više, trebalo bi da pripazite na obim struka i višak kilograma. Izbjegavajte da nosite farmerke i kaiš ispod nivoa struka, jer ćete tako postići kontraefekat i vaše noge će izgledati kraće, a višak kilograma će biti evidentan.

 

Pazite šta nosite 

 

Nosite košulje i odijela sa vertikalnim prugama kako biste vizuelno izdužili svoju figuru. Takođe, nosite cipele sa debelim đonom, bilo da su u pitanju čizme, klasične ili kežual cipele. Sa druge strane, izbjegavajte blejzere koji imaju mnogo dugmića.

 

Ispravite se 

 

Adekvatan stav možete da vam ulije samopouzdanje, ali i da izduži vašu figuru. Stojte uspravno, ispravljenih leđa i ramena!

 

Neka tamnije boje preovladavaju u vašem garderoberu 

 

Crna, siva ili tamnoplava boja imaju efekat izdužavanja figure tijela, a pomoći će vam i da izgledate elegantnije, autoritativnije i samopouzdanije. 

 

Izvor: kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.