x

Kako je Ivana Španović postala najbolja srpska atletičarka svih vremena?!

U petak 03. februara sa početkom u 20 sati, jedna od naših najuspješnijih sportistkinja svih vremena, Ivana Španović će svim posjetiocima UŠĆE Shopping Center-a, u “food courtu” na trećem spratu, otkriti kako uspijeva da godinama ostane u vrhu svjetske atletike, gdje pronalazi motivaciju, kao i šta su bili njeni najveći izazovi tokom dosadašnje karijere i kako ih je pobijedila.

Kako se postaje evropska šampionka, osvaja bronzana medalje na Olimpijskim igrama i kraljica Dijamantske lige, biće samo neke od tema koje će Ivana približiti svim fanovima ljubiteljima sporta u UŠĆE Shopping Centru.

 

Koja iskušenja treba da savladate na putu do vrha i na njemu ostati, kako to izgleda pobijediti sebe, oboriti i lični i nacionalni rekord, teme su koje Ivana najbolje zna.

 

Neki uspjesi se mjere ličnim pobjedama, a oni sportski, brojem osvojenih medalja. Ivana Španović je osvojila i jedne i druge. Koliko je život profesionalnog sportiste izazovan i težak, i kako na tom putu pronaći motivaciju i istrajati, saznajte u petak iz prve ruke!

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.