x

Kako je Miroslav Ilić pokušao silovati Brenu?

Mirjana Antonović, najpoznatija ljubavnica na estradi, hoće da uništi Miroslava Ilića, koji ni poslije tri decenije ne želi da prizna da s njom ima sina. Počela je da piše autobiografiju, koju planira da izda na srpskom i engleskom jeziku, u kojoj će otkriti tajne mnogih estradnih zvijezda, pa i Slavuja iz Mrčajevaca.

Kako saznajemo, jedan dio će posvetiti skandalu koji trenutno potresa estradu - Mirjana će opisati kako je Miroslav svojevremeno u hotelu pokušao da siluje njenu najbolju prijateljicu Lepu Brenu.

 

Tim povodom pozvali smo novopečenu književnicu, a ona se trudila da bude tajnovita.

 

- Knjiga je vrlo opširna, nije samo o Miroslavu. Pisaću o svojoj životnoj borbi i opstanku. Osim što ću odati mnoge Miroslavljeve tajne, biće riječi i o mom životu u Beogradu, bjekstvu preko granice od komunizma. Neću ništa prećutati - rekla nam je Mirjana.

 

S obzirom na to da mediji trenutno istražuju i ko je od muzičara svojevremeno radio za Državnu bezbijednost, pitali smo je šta ona zna o tome.

 

- Ne želim da spominjem individualce, ali je estrada bila kontrolisana, kao i druge institucije. Estrada je sarađivala s državom. U to vrijeme bilo je nekoliko odabranih sa estrade koji su radili za Državnu bezbijednost, imena ne bih pominjala. Nije mogao svako da pjeva, muzika i tekstovi su bili cenzurisani - kaže Antonovićeva.

 

A da li je i njen bivši dragi umiješan u to?

 

- Što se Miroslava tiče, znate da mu je zet bio ministar, a predsjednik mu je bio kum. Imali su snagu da upravljaju medijima i potiskuju istinu. Neobjašnjiv je njegov strah da se nađe s rođenim djetetom. Mislim da se on plaši nekih drugih opasnosti, da nisu u pitanju smo prijetnje njegove žene, ali o tome više u knjizi - zaključila je Mirjana.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.