x

Kako prepoznati muškarca kome se sviđate?!

On je sramežljiv, zarumeni se kada vas gleda, toplo vam se osmjehuje... Ma to mora da je ljubav.

Primijetile ste zgodnog muškarca za susjednim stolom. Učinilo vam se da vas gleda, ali zapravo ne možete odrediti flertuje li zaista sa vama ili samo umišljate.

 

Mnoge žene ne mogu odrediti da li ih zavodi muškarac ili im se to samo čini. Donosimo vam nekoliko znakova pomoću kojih ćete otkriti da li flertuju sa vama.Čisto da drugi put znate…

 

Topao osmijeh

 

Kada vidite da vam se muškarac osmjehuje, i to na topao način, znajte da mu se sviđate. Uočio je nešto na vama što je pokrenulo nježne emocije u njemu iako niste prozborili ni riječ. Ta toplina vidi se u njegovom osmijehu. Ali, vrlo često takav muškarac će biti previše sramežljiv da vam priđe pa vi možda morate da učinite prvi korak.

 

Blago rumeni obrazi

 

O da, nije lako uspostaviti komunikaciju sa sramežljivim muškarcima, ali ima nešto jako privlačno u njima. Ako primijetite da se muškarac lagano zarumeni kada vas pogleda, znajte da mu se jako sviđate. I znajte da u tom trenutku krv ubrzano putuje njegovim tijelom pa nije ni čudo da je sav zbunjen.

 

Gledanje u oči

 

Samouvjereniji muškarac odmah će pogledati ženu u oči ako mu se sviđa. Zadržaće pogled duže od dvije sekunde jer na taj način želi da da na znanje da mu se sviđa. Ujedno će procijeniti i sviđa li se on njoj. Kako? Ako i ona zadrži pogled barem dvije sekunde… Ohrabren time, vjerovatno će krenuti u napad.

 

Imitator

 

Kada se muškarcu sviđa neka žena, potpuno nesvjesno počeće da je kopira. Namjestiće tijelo kao što je njeno namješteno, kopiraće pokrete i izraze lica, ukratko – preslikaće njeno ponašanje. Većina muškaraca (osim onih koji su učili tehnike zavođenja i manipulisanja) čini to spontano jer im se žena sviđa i jer im instinkt govori da tako imaju veće šanse za osvajanje.

 

Potpuno ignorisanje

 

Vjerovali ili ne, postoje muškarci koji u potpunosti ignorišu ženu koja im se sviđa. Čine to zbog straha i zato jer im je neko rekao da moraju da budu frajeri. Oni zavode tako da ženi okrenu leđa, ne gledaju je i ako se slučajno upuste u komunikaciju sa njom, znaju biti grubi i nezainteresovani. Ako 

primijetite takvo ponašanje kod muškarca koji vam se sviđa, ne očajavajte. To može biti znak da mu se zapravo sviđate. Kako biste otkrile da li je to istina, moraćete ući u dublju komunikaciju, a trebaće vam i nešto vremena.

 

Izvor: kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.