x

Kako prepoznati sebičnog muškarca u 5 koraka?!

Muškarac koji te pušta da ga čekaš nije obziran, a na sebe će misliti u svakoj situaciji u kojoj se nađete. Pravi muškarac će se osjećati prilično loše ako sazna da nije zadovoljio ženu u krevetu.

Sebičan muškarac je grozan muškarac za vezu, a ako nisi sigurna je li tvoj odabranik jedan od njih, ovo su znakovi prema kojima ćeš ga odmah prepoznati:

Ne sluša

Ne zanima ga što imaš za reći, pa će ti to pokazati time da uopšte neće obraćati pažnju na tebe. Čak i ako si najnezanimljivija na svijetu, pravi će se muškarac barem potruditi i učestvovati u razgovoru, a onaj sebičan neće preduzeti ni taj, minimalni trud.

Priča samo o sebi

Nastavno na ovo da ne sluša, sebičan muškarac će u većini razgovora htjeti pričati samo i isključivo o sebi. Druge ga stvari ne zanimaju, ipak je on najvažniji u cijeloj priči, pa nije rijetkost da ćeš ti o njemu znati baš sve, a on o tebi skoro ništa.

Kasni

Jednom ili dvaput je u redu, ali ako ga svaki put moraš čekati 15 minuta, znači da pokušava ispasti jako važan. Muškarac koji te pušta da ga čekaš nije obziran, a na sebe će misliti u svakoj situaciji u kojoj se nađete.

Radite samo ono što on želi

U vezi bi trebao postojati kompromis, a ako radite samo njegove stvari, i istovremeno zapuštate sve što se tebi sviđa, s vremenom se veza pretvara u svojevrsnu diktaturu. Ako mu predložiš da radite nešto tvoje, a on te stalno odbija, znači da je jako sebičan.

Seks je samo za njegovo zadovoljstvo

Pravi muškarac će se osjećati prilično loše ako sazna da nije zadovoljio ženu u krevetu, a onom sebičnom uopšte neće biti stalo. Sebični muškarci imaju jedan cilj: Zadovoljiti sebe, a nakon toga im je sasvim svejedno što ti osjećaš.

Izvor: index.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.