x

Kako razvući najdraže kožne čizme u tri koraka?

Činjenica je da žene znaju ponekad zaista biti spremne na svašta, pa ako su se zaista zaljubile u određenu cipelu, ništa ih neće zaustaviti da ih nose. Čak ni ako su premale ili jednostavno pretvrde i neudobne. Te cipele smo vidjele u trgovini, odlučile da ćemo ih kupiti, a kad smo već ispeglale karticu ugurat ćemo stopalo u njih makar ga više ne izvadile. 

Naravno, u tom trenutku ne razmišljamo o tome kako ćemo hodati u njima i u kakvom stanju će nam stopala biti ako ih uspijemo izuti. O cipelama smo već pričali, ali malo veći pothvat je razvući kožne čizme. Noga vam je u njima potpuno zatvorena, ne diše, a ako se još toliko stisnu oko vaše noge, kad vam nateče stopalo, vidjet ćete zvijezde. Srećom, ima načina kako razvući kožu. Naravno, najlakše rješenje je odnijeti čizme postolaru pa neka on sam sredi stvar koliko može, ali ako ste već platili određeni iznos, zar je potrebno trošiti još dodatnog novca? U nastavku vam donosimo kućno rješenje kako razvući kožne čizme u tri koraka. 

1. KORISTITE TEKUĆINU ZA RAZVLAČENJE KOJU ĆETE STAVITI U ČIZMU

Postoji tekućina za razvlačenje cipela. Možete je naručiti online i ona je jedno od najboljih rješenja koje možete imati za raširiti preuske čizme. Tekućina će vam omekšati cipele, a dok su još mokre, nosite čizmice da ih što bolje razgazite. Pripazite da ih nasprejate samo iznutra kako ne bi oštetili vanjski dio čizme.

2. DRVENI UMETAK ZA CIPELU + SPREJ ZA RAZVLAČENJE

Ovo je nešto što bi vam napravio i postolar, pa zašto plaćati kada možete i sami? Ako vam prethodni trik ne upali, kombinirajte tekućinu za razvlačanje s drvenim umetkom za razvlačenje.

3. OSTAVITE DA ODSTOJI PREKO NOĆI

Nakon što ste nasprejali sprejem za razvlačenje i stavili drveni umetak unutar čizme, ostavite ih da tako stoje preko noći. Stručnjaci kažu da je najbolje probati cipele ujutro, kada nam ni stopalo neće biti toliko natečeno, a ako još uvijek nisu dovoljno razvučene, ponovite proces još jednom. Ako ne upali ni tada, jednostavno vam s tim cipelama nije suđeno.

 

Izvor: Fashion.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.