x

Kako se mijenjaju ljubavne navike od ranih do kasnih 20-ih?!

U dvadesetima su u obzir dolazili i mamini i tatini sinovi, izgubljene umjetničke duše, zločesti dečki... Krajem 20-ih samo želiš pored sebe nekoga na koga baš uvijek možeš računati

PROMJENA je velika.

 

1. Što želiš od muškarca

 

U dvadesetima su u obzir dolazili i mamini i tatini sinovi, izgubljene umjetničke duše, zločesti dečki... Krajem 20-ih samo želiš pored sebe nekoga na koga baš uvijek možeš računati i tko zna što želi od života.

 

2. Izgled

 

Nekada davno mislila si kako je baš sve u izgledu, dok ti se danas više sviđa ono što je u njegovoj glavi, a ne na njoj.

 

3. Gdje upoznaješ potencijalne partnere?

 

Ranije bilo gdje, gdje postoji šank, puno ljudi i zabava do jutra. Kasnije to uglavnom ide preko posla i zajedničkih prijatelja.

 

4. Kakve spojeve preferiraš

 

Odlaske u kino ili na piće, zamijenile su poduže večere u restoranu, uz mirnu atmosferu, bocu vina i ugodni razgovor.

 

5. Uočavanje crvenih zastavica

 

Za vrijeme fakulteta, mislila si da se baš svaki frajer može promijeniti i da neke mane nisu tako strašne. Danas? Ne bi više nikad izlazila s frajerom, koji te spušta ili mulja.

 

6. Tvoje nesigurnosti

 

Davno prije, mislila si kako se moraš pretvarati, kako bi se svidjela nekom frajeru. Danas si svjesna svojih vrlina i ne bi više nikad dopustila da ih netko omalovažava.

 

7. Svađe

 

One u ranim 20-ima uključivale su vikanje, ružne riječi, durenja i bacanja stvari. Danas se svađaš puno pametnije, a sve se brzo završi razgovorom.

 

8. Prekidi

 

Prekidi su za tebe nekada predstavljali smak svijeta. Kasnije se puno brže miriš s njima. Jednostavno nije išlo i to je to.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.