x

Kako vizualno izdužiti noge!

Kakvu obuću i odjeću nositi, a kakvu izbjegavati...

Mini suknje i vruće hlačice. Kratke stvari najbolji su prijatelji vizualnog produživanja nogu. Upravo iz tog razloga, trebali biste češće nositi kratke suknjice i hlačice, samo pazite da duljina, odnosno manjak iste ne djeluje neukusno. Dobar izbor su kratke suknje i šorcevi visokog struka, jer ipak prekrivaju malo više tijela od odjeće niskog struka. Osim toga, vitkost u dužinu nogu naglasite pufastim, balon suknjicama ili suknjicama u slojevima, a izbjegavajte prepripijene modele.

 

Cipele s remenčićem oko gležnja. Znamo kako savršeno pašu uz suknju olovka kroja i koliko su udobne i stabilne, no remenčići će vizualno prerezati vaše noge zbog čega će vam noge djelovati kraće nego što doista jesu. Držite se štikli u nijansama boje kože te platformi koje će naglasiti vaše gležnjeve, a time i dužinu nogu. Što je nijansa cipela bliža boji vaše kože, to će vam noge djelovati dulje.

 

Hlače ili tajice u boji cipela. Nošenje hlača i cipela iste boje, vizualno će produžiti noge jer će se boje stopiti pa granica između hlača i cipela neće biti toliko vidljiva. Pravila o ovoj iluziji vrijede i za čarape ukoliko npr. nosite haljinu. Ako je ikako moguće, pronađite identičnu nijansu cipela i donjeg dijela odjeće.

 

Cipele na špic. Cipele na špic vizualno produžuju stopala, ali i kompletne noge pa imajte barem jedan pošteni par u svom ormaru. Brojne strane zvijezde s razlogom biraju upravo pointy pumps.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.