x

Kakva Barcelona, moja je misija Bosna i Hercegovina!

Selektor nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić kandidat je za klupu Barcelone, a njen sportski direktor Andoni Zubizarreta bi se idućih dana s Papetom trebao naći u Parizu i razgovarati o mogućem angažmanu!

Ovako glasi informacija koju su danas lansirali mediji u regionu, a koja je, sasvim razumljivo odjeknula kao grom iz vedra neba.

Pape u Barceloni, kakva je to bombastična priča, piše “Dnevni avaz”.

Iz pomen utih novina su kontaktirali selektora naše nogometne reprezentacije, on nije znao kako bi prokomentarisao kompletnu ovu priču, pa je jednostavno ispalio:

- Ma pusti te bezvezne priče.

Prema navodima iz informacije Zubizareta jako cijeni Sušića, kao i ofanzivni i napadački nogomet koji je usadio u reprezentaciju BiH. Navodno, nekadašnji golman španske selekcije kontaktirao je crnogorskog menadžera Milana Ćalasana kako bi ugovorio sastanak sa Papetom. Međutim, naš selektor odsacuje te tvrdnje:

- Nemam nikakve veze s tim. Milana znam, on mi je prijatelj. Moguće je da me on spomenuo u nekom neformalnom razgovoru. Znate kako se to dešava danas. Ali dajte pustite te priče. Jednostavno, nemam nikakav komentar. Imam svoju misiju, a ona se zove reprezentacija BiH – rekao je Sušić.

Izvor: sport.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.